Mircea Badea, jignire absolut șocantă la adresa Andreei Esca. Umilință fără precedent: ce a dezvăluit despre vedeta Pro Tv este extrem de jenant

mircea-badea-758×512

Mircea Badea nu pare să o agreeze deloc pe Andreea Esca și nu ratează niciun prilej să o umilească pe aceasta. Sau mai bine zis să arunce cu cuvinte jignitoare la adresa ei. Cu toate acestea, vedeta Pro Tv nu i-a răspuns niciodată și a ales să-l ignore total pe realizatorul Antena3.

În urmă cu aproximativ doi ani, Mircea Badea a postat pe pagina lui de facebook un mesaj cu adevărat jenant, pentru care a fost aspru criticat de internauți, dar nu i-a păsat deloc de acest lucru.

Oau! Tocmai a fost minunea la PROTV. Are un par stralucitor, dar nu pe cap ci pe picior.
P.S. Poate crede ca s-a schimbat Codul Penal si epilatul e ilegal?! Sau dupa referendumul lgbt urmeaza unul pentru „au naturel”?”, a scris Mircea Badea pe Facebook în anul 2018, adăugând și o captură foto cu Andreea Esca, dar în care nu se zărește nimic nepotrivit.

Mircea Badea o jignește crunt pe Andreea Esca

Un alt mesaj revoltător la adresa Andreei Esca a fost postat de jurnalist chiar în vara acestui an, după ce vedeta Pro Tv a recunoscut public că a fost infectată cu noul coronavirus și că a trecut printr-o perioadă foarte dificilă. Deși ea nu a avut simptome foarte seveder, soțul său, Alexander Eram a avut nevoie de masca de oxigen și și-a revenit destul de greu.

Asta nu l-a impresionat deloc pe Mircea Badea, care a jignit-o extrem de puternic pe facebook și i-a adus acuzații grave, nejustificate. Andreea Esca nu i-a răspuns nici de această dată.

„E bine. Tuta sugea ciorapii la „statul de drept”. Să-i intre ciorapii în amigdale, zic. Ciorapovirusul”, a scris Mircea Badea pe contul său de Instagram”, alăturând și o captură foto cu un articol din Libertatea.

Citește și:

Revista Presei