Mircea Badea, prins de poliție! Vedeta a răbufnit pur și simplu: Atât i-a dus capu’ pe ei

12 mart. 2020
Mircea Badea, prins de poliție! Vedeta a răbufnit pur și simplu: Atât i-a dus capu' pe ei

Mircea Badea, cunoscutul moderator al emisiunii În Gura presei, de la Antena 3, a povestit recent cum a fost prins și amendat de Poliția Rutieră după ce a fost prins circulând cu viteză mare pe DN1, în miez de noapte. Ce anunț a făcut prezentatorul care a recunoscut că s-a supărat extrem de tare pe autoritățile care stau la pândă în loc să salveze vieți.

Anunțul făcut de Mircea Badea după incident

Mircea Badea a povestit în cursul ediției de miercuri a emisiunii „În gura presei” cum a fost amendat de de poliţiştii de la Poliția Rutieră după ce a circulat peste limita de viteză și a fost luat de radar pe DN1, la intrarea în București.

„Veneam de pe DN1 și exact la ieșirea din pasaj era miliția care stătea cu radarul și te lua din pasaj. Desigur că mă trage pe dreapta și zice: „Bună seară, actele!” Îi dau actele, eu nu vorbesc cu ei niciodată. Dacă mă întreabă „ați băut?” le răspund, dar altfel nu. M-au oprit pentru nimic, nu mi-a luat carnetul. Mi-a dat o amendă. Am stat 20 de minute, cu alți patru. Unul dintre ei avea o mașină de vreo 200 de mii de euro, îți dai seama ce l-a afectat pe ăla că a plătit o amendă de 200 de lei. Probabil depășise viteza, în pasaj, la 1.30 noaptea. Când ieși din pasaj pe mijlocul DN1 e zid de beton, nu traversează nimeni. Am stat 20 de minute și mă gândeam că în timpul ăsta unii își riscă viața.

Badea, supărat la maxim

Nici nu știu cu cât am depășit viteza, cât scriau ei procesul verbal mă gândeam că unii își riscă viața, alții salvează vieți. M-au apucat niște spume pe milițienii ăia, multe ar fi putut să facă. Ei au ales să stea la prinzătoare, în tunel, pe DN1. Atât i-a dus capu’ pe ei și asta li s-a părut lor că e de făcut. 20 de minute l-am blestemat din tot sufletul meu. Și pe ceilalți 3. Pe ăia 4 i-am blestemat cu o intensitate…Zice „observații aveți”, io zic „nu”. Și zice „multă sănătate” …”, a povestit Mircea Badea la emisiunea „În gura presei”, vizibil supărat de ce s-a întâmplat, potrivit Antena3.ro.