Mircea Badea, probleme cu poliția! Ce acuzații grave i se aduc. A făcut public totul

Vedeta Antena 3, Mircea Badea are ari probleme cu poliția. I se aduc acuzații grave. Chiar prezentatorul emisiunii În gura presei a făcut public totul.

Mircea Badea, căutat de poliție

Mircea Badea, realizatorul emisiunii “În gura presei” de la Antena 3, se plânge că, în plină epidemie de coronavirus şi stare de urgenţă, poliţiştii s-au apucat să-i trimită citaţii şi să investigheze un caz vechi de doi ani. Vedeta spune că a primit citaţie care îl priveşte personal, din partea Poliţiei Municipiului Bucureşti.

S-a deschis un dosar penal in rem, constituit pe 21 octombrie 2019, în timpul campaniei electorale pentru prezidenţiale. Acesta vizează o presupusă faptă a lui Mircea Badea din 4 iulie 2018.

Realizatorul Antena 3 îi critică dur pe oamenii legii, spunând că “în plină pandemie, miliţia vrea să investigheze ceva ce aş fi spus acum doi ani”. “Le mulţumesc „oamenilor legii” că îmi confirmă milimetric tot ce am spus despre ei în ultimii 20 de ani”, mai scrie Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Mircea Badea le-ar fi transmis telespectatorilor Antena 3 să săvârşească infracţiuni contra vieţii.

“Numitul Badea Mircea a avut o intervenţie prin care se declara nemulţumit că mai mulţi cetăţeni au protestat în Piaţa Victoriei, acesta îndemnând publicul emisiunii să săvârşească infracţiuni contra vieţii împotriva celor care protestează în Piaţa Victoriei, respectiv „să-i calce cu autoturismul””, se arată în actul oficial.

„Tocmai am primit aceste acte. Iata datele:
4.07.2018 se petrece „presupusa fapta”.
21.10.2019 incepe urmarirea penala in rem, adica un an si trei luni mai tarziu, in campania electorala pentru prezidentiale.
12.03.2020 militia considera ca trebuie sa se ocupe un pic, cu atentie si ingrijorare de aceasta speta.
E ceva neclar aici? In plina pandemie, militia vrea sa investigheze ceva ce as fi spus acum doi ani 🙂))))
P.S. Sigur ca e o aberatie sa scoti o sintagma dintr-o propozitie dintr-o intreaga discutie si sa-i dai sensul de care esti interesat. Le multumesc „oamenilor legii” ca imi confirma milimetric tot ce am spus despre ei in ultimii 20 de ani”, este mesajul postat de Mircea Badea pe o rețea de socializare.

Loading...

Revista Presei