Mircea Badea și Oana Zăvoranu, împreună? Ce i-a făcut bruneta focoasă. E umilitor

Mircea Badea și Oana Zăvoranu, împreună? Niciodată nu te-ai fi gândit la așa ceva, nici în glumă, dar totul este adevărat. Chiar ei s-au dat de gol.

Se pare că cei doi au avut o relație cu năbădăi. Totul s-a întâmplat înainte ca jurnalistul să aibă o relație cu iubita actuală, Carmen Brumă. Marea dezvăluire a fost făcută chiar de fostul iubit al Oanei, Răzvan Dumitrescu.

Mircea Badea nu a comentat această informație, fiind, probabil, rușinat.

”Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea.”, a declarat Răzvan.

Nici Oana nu a recunoscut oficial, dar a lăsat să se înțeleagă că a fost ceva între ei.

”Eu şi Mircea am fost prieteni buni, ne cunoaştem. Acum ştiu eu dacă am fost împreună, nu ştiu, poate…”, a spus Oana Zăvoranu.

Pepe știa totul

Se pare că Pepe știa despre fosta relație și nu o lăsa pe Oana să se uite la emisiunile lui Mircea Badea.

”Pepe nu se uita niciodată la emisiunile lui Mircea Badea şi nici pe Oana nu o lăsa. Nici nu aveau Antena 3 în programe. Lui Pepe îi era antipatic «personajul». Eu mă uit cu Oana la emisiunile lui Badea, nu avem nici o problemă!”, a mai spus Răzvan.

Badea a acuzat-o pe Oana că se folosește de el pentru a se evidenția

Acesta a declarat că nu comentează subiectul pentru ca lucrurile să nu ia amploare.

”De mulţi ani se întâmplă ca atunci când cineva vrea să apară în presă să spună că a fost cu Mircea Badea. Am evitat să comentez aceste subiecte, pentru că am oroare de scandaluri, însă când lucrurile iau amploare, nu pot să tac. Aşa că le spun duduilor şi iubiţilor lor că aceste declaraţii vor avea urmări şi repercusiuni’, a spus Mircea Badea într-o emisiune.

Oana l-a umilit

Reacția realizatorului a scos-o din minți pe Oana, care a spus totul, în cele din urmă.

„El voia că eu să îl înșel pe iubitul meu că să fiu cu el. Mi-a zis că pentru mine este dispus să o lase pe mamaie. Venea la mine prin spatele blocului, pe la ghenă, pe unde îi este locul. Am crezut că este un tip ok, de-asta l-am primit acasă.

A început să facă jiu-jitsu pe la mine, să îmi smotoceasca motanul… Atunci am zis: ‘Ia stai puțin’! Are curaj să vorbească cu mine? Hai să facem cumva să vorbim! Să îmi zică el mie în față că mint.

Noi am fost împreună acum șapte-opt ani, chiar înainte de a fi cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat? Cu o glugă în cap că să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că ești urmărit de cetățeni? Era speriat de bombe și mai stătea și vreo jumătate de ora vizavi și apoi intră prin spate.

Se crede buricul pământului, asta e o boală. Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui… eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el. Când am găsit altul, l-am lăsat. El era cu topmodela’ și se vedea cu mine. Dacă era fin, trecea peste subiect elegant, așa cum am făcut și eu. Dar tu vii să mă faci duduie, negi și mă mai și ameninți?”, a declarat diva.

Loading...

Revista Presei