Mircea Badea șochează din nou! Ce se va întâmpla cu România dacă Joe Biden devine președintele SUA. O serie de postări năucitoare

05 nov. 2020
Mircea Badea șochează din nou! Ce se va întâmpla cu România dacă Joe Biden devine președintele SUA. O serie de postări năucitoare

Mircea Badea este recunoscut ca un mare jucător la pariuri și nu putea rata să fixeze o miză și pentru alegerile prezidențiale din SUA. Acesta a pariat 3.000 de lei că va câștiga Donald Trump, doar că ultimele date îl arată pe Joe Biden drept mare favorit.

Donald Trump a anunțat deja că va contesta rezultatele indiferent ce se va întâmpla, acuzând fraudă la votul prin corespondență. Realizatorul Antena3 a comentat și el pe acest subiect în mai multe postări pe facebook.

„Gata! Terminati cu tampeniile! Trump a castigat! Si eu!!!! SUA si Marea Britanie se duc pe drumul lor. Europa ramane marxista”, spunea miercuri Mircea Badea, care apoi a revenit cu un alt mesaj, când a observat că toate drumurile merg spre Biden.

Ce se va întâmpla cu România dacă va câștiga Joe Biden alegerile prezidențiale din SUA 2020

„Daca totusi va castiga Biden, ca se numara voturile de la posta :))), vom avea o planeta socialista plina de lozinci cretine. La colonie nu se va schimba mare lucru. Ong-urile sorosiste vor fi mult mai agresive. Cam atat”, a adăugat jurnalistul.

În momentul de față, numărătoarea voturilor este în plină desfășurare, dar Joe Biden este la un pas să devină președinte. Ar fi pentru prima dată, după mult timp, când un președinte în funcție își pierde al doilea mandat. Totuși de precizat că nu a existat un conducător al SUA mai controversat decât Donald Trump.