Mircea Diaconu încasează 4 milioane de euro de la stat pentru doar o lună de muncă! Cum este posibil

mircea diaconu

Mircea Diaconu a candidat la alegerile prezidențiale și a bifat afacerea vieții lui. După doar o lună de campanie, acesta va deconta de la statul român aproximativ 4 milioane de euro. A obținut peste 800.000 de voturi, ceea ce evident înseamnă peste 3%, pragul pe care trebuia să-l atingă pentru a avea acces la banii de la bugetul unde contribuim toți.

Legea spune că toți candidații la alegerile prezidențiale care obțin peste 3% pot deconta până la 10 milioane de euro cheltuieili de campania. Narcis Iorga, fostă membră a CNA a punctat afacerea Diaconu printr-o postare pe facebook.

Mircea Diaconu va cere decontarea a aproximativ 4 milioane de euro pentru campania electorala din primul tur al prezidentialelor. Diferenta dintre cheltuielile facute de el si cele ale partidelor mari, PNL si PSD, este de aproximativ 500.000 euro mai putin pentru Diaconu.

Sa mai ziceti ca n-a facut afacerea vietii lui! O luna si jumatate de campanie – 4 milioane de euro.

Care mai candidati la prezidentiale ca sa deveniti milionari in euro?”, a scris fosta membră a CNA pe facebook.

Cui dă voturile Diaconu

Mircea Diaconu a candidat la alegerile prezidențiale, din postura de independent susținut de partidele Pro România și ALDE. El a așteptat rezultatele pe scările Ateneului Român, semn că nu vrea să fie asociat cu politicienii. Actorul a obținut peste 800.000 de voturi, după ce ca și candidat la alegerile europarlamentare de acum 5 ani obținuse 370.000 de voturi.

Invitat la Antena 3, Mircea Diaconu a anunțat și pe cine va susține în turul 2 al alegerilor prezidențiale și cui va da voturile. Acesta a transmis că ambele tabere politice pot sta liniștite pentru că voturile pe care le-a obținut el sunt altfel de voturi și nu sunt tranzacționabile. El a îndemnat oamenii să voteze fiecare cum dorește.

De asemenea a specificat că nu are de gând să se înscrie în vreun partid politic. „Am fost acolo, am văzut ce înseamnă și nu-mi doresc”, a spus acesta.

Revista Presei