Mircea Radu revine! Unde și-a găsit loc de muncă? Cine s-ar fi așteptat la asta

Mircea Radu revine! Fostul prezentator și-a găsit un nou loc de muncă, diferit de ceea ce făcea el de obicei. Numeni nu se aștepta la o asemenea mutare.

Vedeta a obținut un nou job la TVR. Este consilier al președintelui TVR Doina Gradea. Acesta se va ocupa de zona editorială și de imagine a televiziunii publice.

„Mi s-au dat niște emisiuni, vreo cinci, care sunt pe post, să mă uit și să îmi spun părerea despre ele. Să mă uit la o emisiune în ansamblul ei, dar și în detaliu. Adică de la pachetul grafic și decor, până la prezentatori, la ținuta lor, la prezență, la formatul emisiei, ce este bun și ce ar putea fi îmbunătățit.”, a punctat Mircea Radu pentru Paginademedia.ro.

Vor schimba imaginea postului

„Ce înțeleg eu că trebuie să fac și de ce am acceptat: Să primesc informații, să le înțeleg, să evaluez nevoile TVR, pentru a îndruma în vederea obținerii unor rezultate de comun acord stabilite. Să apreciez care sunt punctele forte și provocările”, spune Mircea Radu.

„Pun umărul la construirea unei imagini care să transmită încredere, profesionalism și succes.

Sunt probleme cu imaginea de 15 ani, nu de acum.

Din poziția mea de consilier nu am cum să iau măsuri. Doar analizez, în baza a 25 de ani de performanță, am discernământ să analizez o situație și să concluzionez. Asta e tot ce pot să fac.”, a mai spus acesta.

Prezintă Down the Road

Pe lângă asta, Mircea Radu este prezent pe TVR cu emisiunea Down the Road, o emisiune după un format special. În prim plan sunt opt tineri care suferă de Sindromul Down.

În formatul de tip reality-show, cei opt tineri călătoresc prin țară, iar emisiunea le prezintă experiențele.

„Este un show de emoții. E absolut istovitor la filmări, dare este foarte frumos.”, spunea Mircea Radu.

Emisiunea Down the Road este în grila TVR în fiecare luni seara, de la ora 22.00.

Prezentatorul, Mircea Radu a fost, de-a lungul anilor, la TVR, gazdă a unor emisiuni precum „Telejurnal”, „ÎnTrecerea anilor” şi coprezentator „Femei de 10, Bărbaţi de 10”.

În decembrie 2017, Mircea Radu a părăsit postul public pentru a se întoarce în Antena 1, la cârma unei noi emisiuni, „Ie, Românie”.

Loading...

Revista Presei