Mircea Radu s-a mutat din București! Cu ce se ocupă acum, după ce a fost nevoit să plece din TVR și ce job are și soția lui

14 apr. 2021
Mircea Radu s-a mutat din București! Cu ce se ocupă acum, după ce a fost nevoit să plece din TVR și ce job are și soția lui
Mircea Radu a prezentat mulți ani emisiunea Din Dragoste de la Antena1

La sfârșitul anului trecut, Mircea Radu a fost nevoit să renunțe la job-ul bine plătit pe care-l avea la Televiziunea Româna. Acesta era consultant al directoarei Doina Gradea, care va fi și ea demisă în perioadă următoare. Ajuns la 53 de ani, fostul prezentator al emisiunii „Din Dragoste”, cu care a făcut furori la Antena 1, a părăsit Bucureștiul.

Acesta s-a mutat la Piatra Neamț, orașul natal al soției sale, care profesează ca medic. Are o casă frumoasă și o curte generoasă, așa că s-a apucat de grădinărit și cu asta își ocupă cea mai mare parte a timpului. Nu omite posibilitatea revenirii în televiziune, dar momentan spune că nu duce dorul proiectelor de acest tip.

Cu ce se ocupă Mircea Radu acum

“Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit.

Sper să mă credeţi, când vă voi spune că nu duc dorul televiziunii. Fiindcă nu m-am separat total de una dintre pasiunile mele. Acum doi ani, am realizat, la postul public TVR, acea emisiune specială, un veritabil reality-show-ul . A fost un proiect tare bun, pe care personal l-am îndrăgit foarte tare. Iar anul trecut am continuat să colaborez cu TVR, din postura de consultant”, a spus Mircea Radu într-un interviu pentru impact.ro.

Nu vrea să facă altceva decât televiziune

Fosta vedetă a TVR și a Antena 1 nu dorește să accepte niciun job de purtător de cuvânt al vreunei instituții publice și dacă va fi să revină în prim plan, atunci tot în televiziune i-ar plăcea să activeze. Nu este timpul pierdut, așa că sunt mari șanse ca după pandemie să-l revedem din nou pe Mircea Radu ca gazdă a vreunui show.

„Îmi place încă să cred că ştiu care e lungimea păturii mele. Aşa că tot ce pot să spun e că nu mă voi băga niciodată într-o poveste în care voi simţi că nu pot controla situaţia. Sunt în mijlocul unui drum frumos, în care televiziunea mai poate avea sau nu anumite surprize pentru mine, dar vă asigur pe voi toţi că viaţa e un drum frumos, care merită străbătut, alături de cei dragi!”, a ținut să precizeze Mircea Radu.