Mirela Vaida, criticată de fani! Ce a postat aceasta pe internet

mirela vaida

Mirela Vaida şi-a surprins fanii în izolare, după ce s-a apucat de gătit. Vedeta a prezentat recent ultimul fel de mâncare, o ciorbă de perişoare. Totuşi, nu toţi au fost încântaţi de ceea ce vedeta de la Acces Direct a reuşit să facă, lăsându-se şi cu critici dure, unul chiar ajungând să îi spună pe faţă că nu ştie să gătească. 

Mirelei Vaida pare să îi priască carantina

Cunoscuta prezentatoare de la Acces Direct, de la Antena 1, s-a apucat de gătit şi de prezentat reţete fanilor pe pe Instagram. Vaida a postat recent rezultatul unei sesiuni de gătit: ”Gata! Am dres-o cu un pic de smantana si ou!!” , a scris Mirela Vaida pe Instagram. În timp ce foarte mulți internauți i-au lăudat abilitățile culinare, au existat şi fani care nu s-au lăsat convinși cu una-cu două de demonstrația vedetei şi i-au reproşat că nu ştie să gătească.

Vaida a amânat tăierea moțului

Cu toate că la capitolul gătit stă bine, restul planurilor pe care Mirela Vaida și le făcuse vedeta în această perioadă au fost amânate, motiv pentru care a fost nevoită să renunțe tăierea moțului fiului, ei Tudor.

„Planurile de Paște nu mi-au fost date peste cap, pentru că știam că îl voi face acasă. Tocmai de aceea ne-am și mutat la casă, pentru a nu mai trebuie să plecăm mereu undeva. Însă dacă stau bine să mă gândesc, mi-au fost date cumva, pentru că noi trebuia ca de Paște să-i tăiem moțul celui mic. Tudor face 1 an pe 10 aprilie, iar pe 19 aprilie este Paștele. Și aș fi vrut ca toți bunicii de la Iași, fratele meu, nașii, prieteni de-ai noștri de familie să vină la noi, să facem un grătar, să ascultăm muzică, să petrecem, să mâncăm, să bem, să tăiem moțul, să ne veselim, să rămână cu toții la noi peste noapte. Lucrul acesta nu va mai fi posibil. Așa că vom amâna tăierea moțului lui Tudor pentru la vară. De Paște vom fi doar noi acasă, vom găti salată boeuf, sărmăluțe, ouă umplute, grătar, vom face ouă roșii”, a spus Mirela Vaida pentru Click.

Revista Presei