Mirela Vaida dă din casă! Ce sume fabuloase câștiga din televiziune? Nimeni nu mai era ca ea

mirela vaida

Mirela Vaida, una dintre cele mai iubite realizatoare TV, a avut mare noroc încă de la începutul carierei sale în presă. Inițial, vedeta a încercat meseria de reporter, dar nu s-a lipit nimic de ea.

”În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii ca eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, a spus aceasta pentru Ok Magazine.

La vremea aceea, Mirela câștiga foarte bine.

Realizatoarei îi intrau în cont 1400 de lei. Mama sa, învățătoare de meserie, câștiga 1000 de lei.

Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum”, a mai adăugat aceasta pentru sursa citată.

Acum, Mirela a ajuns o prezentatoare foarte iubită și cerută de public. Vedeta a intrat în inimile telespectatorilor prin emisiunea Noră pentru mama, iar acum, prezintă Acces Direct, emisiunea pe care o prezenta Simona Gherghe.

„Am primit cu surprindere şi bucurie propunerea de a fi noul prezentator Acces Direct! Eram pregătită şi îmi doream de ceva timp să mă întorc la viaţa profesională, la emisiunile live, la adrenalina pe care televiziunea şi, mai ales, emisiunile zilnice, ţi le oferã!”, a declarat prezentatoarea.

Pentru Mirela, propunerea de a prezenta emisiunea a venit cum nu se poate mai bine: „Cunosc echipa emisiunii, ştiu provocările şi momentele dificile pe care le presupune un astfel de format conectat mereu la viaţã socială, iubesc performanţa şi mă împlineşte munca în echipă! Mai ales că, de când am primit propunerea de a prelua poziţia de moderator, am lucrat alături de echipă şi la câteva schimbări de conţinut. Ne aşteaptă multe lucruri frumoase şi pozitive pe care să le descoperim împreună! Îmi este dor de public şi sper ca publicul să mă primească în casa lui, aşa cum a fãcut-o atâţia ani! Pentru asta le mulţumesc! Iar eu, vă asigur, am rămas aceeaşi Mirela, veselă, optimistă, “nebunatică”, empatică, hotărâtă şi, mai ales, vorbăreaţăăă!! :)” , a mai completat Mirela Vaida.

Revista Presei