Probleme pentru Mirela Vaida e terminată! Mesaj dur pentru vedetă. Ce s-a intamplat cu Vulpita

Mirela Vaida este pusa la zid. Celebrul serial Vulpița de la Acces Direct i-a creat probleme de imagine. Vedeta a avut parte de un mesaj dur din partea unui cunoscut scriitor.

Mirela Vaida pusa la zid

Scriitorul Radu Paraschivescu a comentat în termeni duri serialul cu „Vulpiţa“ şi Viorel, de la „Acces Direct“. Mai mult, acesta a criticat-o dur pe Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii difuzate de Antena 1.

CNA a amendat Antena 1 cu 100.000 de lei pentru telenovela „Vulpiţa“ de la „Acces Direct“. Acum, și scriitorul Radu Paraschivescu a intervenit în isteria creată în jurul poveştii soţilor Veronica şi Viorel Stegaru.

„Am căutat multă vreme să îmi dau seama de ce m-aţi ales pe mine să dezvolt subiectul ăsta. Trebuie să spun că m-am documentat un pic azi noapte şi azi dimineaţă, pentru că nu m-am uitat“, a spus Paraschivescu.

Scriitorul este convins că România a fost „OTV-izată“. „Mai e povestea realizatoarei, care vine şi zice «nu îmi aruncaţi praf în ochi cu povestea educativă, televiziunea comercială nu are nici o legătură cu educaţia, noi facem acest lucru strict pentru rating».

Da? Perfect! Atunci aş întreba-o pe această moderatoare, în numele rating-ului, dacă am face un serial cu copilul dumneavoastră, supus unor perversiuni, mânjit cu excremente, de o trupă de marinari beţi, zi de zi, contra a 4-5 milioane de privitori, aţi fi de acord? Aşa se pune întrebarea.

Nu rezolvăm ceva desfiinţând o emisiune. O putem bombarda cu amenzi“, a spus Paraschivescu, conform digifm.ro.

Mai mult, acesta a comparat serialul „Vulpiţa“ cu genul de cazuri abordate de Dan Diaconescu în emisiunea sa de la OTV şi i-a transmis o „reverenţă“ prezentatorului TV. „Transmit, pe această cale, o reverenţă lui Dan Diaconescu. Acum 15 ani a spus: «În câţiva ani voi OTV-iza România».

Poftim dovezi. Noi acum facem caz de situaţia asta cu Vulpiţa şi soţul ei. Dar am avut cazul Elodia, cazul Ioana Tufaru, cazul Sexy Brăileanca, cazul Cumpănaşu şi nepoata ucisă. Nu văd o mare diferenţă între povestea de acum şi poveştile pe care le-am amintit eu“, a declarat Radu Paraschivescu.

Radu Paraschivescu consideră că unul din motivele pentru care oamenii urmăresc la televizor astfel de cazuri este acela că nenorocirile altora îi validează pe ei.

„De unde vine curiozitatea asta? Din mai multe zone. Una este apetenţa pentru promiscuitate a unui mare segment de public. Pe de altă parte, se uită mulţi oameni pentru că nenorocirile altora îi validează pe ei. Faptul că unora le e rău la televizor, desigur contra cost, înseamnă automat că lor le e bine“, a încheiat Paraschivescu.

Mirela Vaida, prezentatoarea „Acces Direct“, a comentat cazul şi a explicat că emisiunea este lider de audienţă de mai bine de o lună, iar atât timp cât milioane de oameni vor continua să urmărească „telenovela Vulpiţa“, ea va merge mai departe.

Loading...

Revista Presei