Mirela Vaida intră în politică? În ce partid s-ar înscrie este neașteptat: mă simt nerespectată acum

08 mai 2020
Mirela Vaida intră în politică? În ce partid s-ar înscrie este neașteptat: mă simt nerespectată acum

Mirela Vaida continuă să inspire milioane de români care o urmăresc zilnic la televizor. Chiar dacă unii o critică pentru serialul Vulpița, în realitatea, aceasta le dă lecții de viață importante celor care o privesc la Acces Direct. Într-un interviu amplu pe care l-a acordat DC News TV, vedeta Antenei 1 a spus și dacă va intra în politică.

„Nu m-am gândit niciodată la treaba asta, la politică. Mie mi se pare că, pentru a fi om politic, trebuie să ai o abilitate de a fi populist dar nu într-un fel pozitiv, ci într-un fel în care să convingi oamenii de una şi tu, pe la spate, să faci alta. Cel puţin pe mine asta m-au învăţat politicienii din ultimii ani care parcă nu şi-au iubit ţara, nu şi-au iubit poporul, nu şi-au iubit părinţii.

În actuala clasă politică eu nu mă văd. Dacă se va schimba ceva şi vor veni tineri deştepţi pe care eu îi văd în jurul meu, îi cunosc. Verişori de-ai mei, verişoare de-ale mele care au făcut, cu efortul părinţilor şi care au plecat din judeţul Iaşi, unele dintre ele de la ţară şi care au ajuns la King’s College Londra, la Cambridge sau Oxford şi care au ieşit de acolo cu rezultate foarte bune.

Eu cred că tineri ca ei pot schimba viaţa politică şi dacă o pot schimba atunci sigur că putem intra şi noi, cei care ştim că vrem să facem bine. Dar eu nu văd vreo schimbare politică, deşi vine alt partid la putere eu mă simt tot pe cont propriu, tot lăsată de izbelişte, nerespectată ca şi cetăţean al acestui stat”, a spus Mirela Vaida pentru DcNews.