Mirela Vaida s-a dat de gol: cum o plătește Antena 1! Ce sume încasează, în schimb celebra Vulpița

mirela vaida

Mirela Vaida a creat un fenomen în televiziune. Din doi oameni simpli, cu o poveste relativ banală a creat un serial de mare succes, Vulpița și Viorel, fiind în trend atât pe internet, youtube, cât și în televiziune. Audiențele înregistrate de Acces Direct au fost unele record, chiar dacă au fost umbrite pe alocuri cu amenzi CNA.

În emisiunea Danei Săvuică EOK! Să fii vedetă?, vedeta a povestit și cum o plătește Antena 1.

Mirela Vaida pusă la zid. Cum se apără

„Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei.

Acum suntem într-o fază la Acces Direct de două luni de zile, în care, efectiv, facem nişte audienţe uimitoare la care nu se aştepta nimeni, niciodată. E normal să fie acest val de hate-areală şi de critici, dar niciunul nu ar zice că nu s-a uitat. Se ştie că noi facem emisiuni cu şi despre oameni simpli. Un cuplu de tineri din judeţul Vaslui a dat ţara peste cap de două luni de zile, celebra Vulpiţa, nu se aştepta nimeni. Noi a doua zi aveam pregătit alt subiect. În momentul când am văzut cât de urmăriţi au fost cei doi, am zis să facem un reality show cu aceşti oameni. Îi lăsăm cum sunt ei.

Îţi dai seama că nu mi-aş dori ca Vulpiţa să devină influencer, dar nici nu e. Publicul e cel care îţi dă valoare. De ce validează acest subiect trei milioane de oameni, de ce se uită?

Sunt atât de expusă în momentul ăsta mediatic, atât de controversată în această perioadă. Telenovela Vulpiţa va trece, oameni buni, de ea depinde dacă va şti să profite de marea şansă pe care i-a dat-o publicul şi emisiunea”, a spus Mirela Vaida pentru Ok! Magazine, citată de playtech.ro.

În schimb, conform informațiilor furnizate de cei de la CanCan, Vulpița ar încasa câte 100 de euro pe ediție la care participă la Acces Direct. Probabil și soțul ei Viorel la fel de mult.

Revista Presei