Modelul cel mai așteptat din 2020! Lucid Air, combinația fatală de pe șosele: Mașina de 1000 CP

Lucid-Air-masini-electrice-3

Încă nu a apărut pe piață, dar toți pasionații abia o așteaptă. Se poate bate cu succes la mașina anului 2020. Este o apariție care va fi urmărită de toată lumea. Vorbim despre Lucid Aur, combinația fatală de pe șosele. Este mașina de 1000 CP.

Lucid Air, cel mai așteptat sedan al anului

Lucid Air este cel mai așteptat sedan al anului 2020. Cei de la Lucid Motors se laudă că modelul electric Air va rupe toate barierele. Este un sedan luxos capabil să ajungă 378 de km/h. Îl vom vedea prima dată la Salonul Auto de la New York, din luna aprilie.

Prima dată a apărut ca și prototip la finalul lui 2016. Air este poziționat ca rival pentru Tesla Model S, precum și limuzine premium alimentate cu combustibil convențional, ca BMW Seria 7 și Mercedes-Benz Clasa S.

În versiunea cu tracțiune spate, Air are un pachet de baterii de 75kWh de la Samsung și un motor electric care produce 400 de CP. Acesta va fi capabil de o autonomie de 368 de km cu o singură încărcare și va fi disponibil pentru un preț, în SUA, de 52.500 de dolari (aproximativ 47,28o de euro).

Modelul cu tracțiune integrală mai primește un al doilea motor pentru o putere totală a sistemului de 1000 CP și este de așteptat să gestioneze peste 640 de km cu o singură încărcare, datorită unei baterii de 130kWh.

Air are în standard cinci locuri, dar două scaune individuale „executive” sunt disponibile ca parte a unui versiuni superioare. Modelul va oferi funcții de conducere autonomă, deși nu este clar dacă va dispune de un mod complet de Pilot Automat precum cel al lui Tesla Model 3, conform promotor.ro.

Revista Presei