Modificare de proporții la ProTV! Nimic nu va mai fi la fel. Totul este de nerecunoscut

Cel mai cunoscut și vizionat post TV din România a decis să facă mai multe schimbări de proporții. Nimic nu va mai fi la fel. Noul look al ProTV este de nerecunoscut.

Modificare de proporții la ProTV

Cei de la ProTV trec prin schimbări radicale. Cel mai cunoscut și vizionat post TV din România trece la un alt nivel. Totul s-a întâmplat pe platourile de difuzare.

Vorbim de modificări la pupitrul și la grafica știrilor, nemodificate din 2015. Atunci, modificările au fost remarcate de sute de români. Dar acum postul s-a decis să vină cu alte noutăți. S-a schimbat din nou pupitrul, dar și ecranele mai mari din spatele prezentatorului, precum și culoarea siglei. De asemenea, recent Pro TV și-a schimbat și logo-ul, conform paginademedia.ro.

De asemenea, genericul s-a schimbat, burtierele care înainte erau scrise cu roșu pe fond alb, sunt acum albastre, tot pe fondul alb. Roșul din lateralul burtierei este acum pus dedesubt. S-a decis și schimbarea graficelor, când vine vorba de intervențiile telefonice, iar pupitrul are culoarea dominantă albastru. Imaginile care apar la meteo, cât și în spatele prezentatorului, sunt mai subțiri.

ProTV, pe piață din 1995

Postul ProTV a fost lansat pe data de 1 decembrie 1995, atunci când a luat locul celor de la Canal31, care difuzau doar sport. Începând cu data de 3 septembrie 1999, și-a deschis emisia cu semnal propriu și pentru Republica Moldova, Pro TV Chișinău. Prima transmisie a Pro TV-ului, a fost la ora 19:00, Știrile ProTV, cu Andreea Esca.

Revista Presei