Moise Guran a demisionat! Răsturnare de situație! Reacție șoc a jurnalistului

12 mart. 2020
Moise Guran a demisionat! Răsturnare de situație! Reacție șoc a jurnalistului

Anunțul momentului în politică. Cunoscutul jurnalist Moise Guran pare să fi decis să renunțe la USR PLUS. Mai mulți oficiali din partid spun că jurnalistul a renunțat la partid din cauza unor motive personale. Cu toate acestea, reacția lui Guran pare să îi contrazică cu privire la adevăratul motiv al renunțării la colaborare.

Moise Guran iese deja din politică

După ce s-a anunțat cu mare fast că Moise Guran renunță la jurnalism și intră în politică, se pare că situația s-a schimbat rapid. Miercuri seara liderii USR au transmis că jurnalistul a decis să renunța la funcția de strateg al alianței USR-PLUS. Oficial, motivele pentru car ar fi părăsit formațiunea politică sunt personale. Cu toate acestea, lucrurile par mai complicat de atât conform unei declarații a gazetarului.

Reacția lui Moise Guran

Jurnalistul a confirmat informația pentru g4media.ro, însă a dat de înțeles că motivele ar fi fost altele. ”Este adevărat, dar numai dacă prin motive personale înțelegem diferențe de principii. Nu m-am înscris în USR, tot din >”, a transmis Moise Guran într-o reacție în care a confirmat informația. Moise Guran declara la începutul anului că renunță la jurnalism în detrimentul politici, dând vestea la Europa FM. Se pare că decizia inițială venise după mai multe discuții avute cu Barna și Cioloș.