Momente de coșmar pentru Simona Gherghe. A fost bătută fără milă: M-a lovit cu o scândură

simona gherghe

O vedeta de la Antena 1 a trecut prin momente de coșmar. A fost bătută crunt. Pentru prima oară aceasta a vorbit despre evenimentul care i-a marcat viața. ”M-a lovit cu o scândură”.

Puțini știu că Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii ”Acces Direct” a avut o altă pasiune în copilărie. Aceasta a practicat baletul, însă totul s-a sfârșit tragic.

Pentru prima oară, prezentatoarea TV a mărturisit în fața tutuoror momentele de coșmar prin care a trecut în timpul copilăriei. Vedeta a fost bătută crunt de antrenorul său de gimnastică.

”Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării… Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza”, a mărturisit vedeta.

Trei ani de chin

Simona Gherghe a mai povestit că acest chin a durat aproximativ trei ani de zile până în momentul în care arăta jalnic. Părinții ei au fost cei care au decis să întrerupă antrenamentele.

”Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare… Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente”, a mai povestit vedeta.

Revista Presei