Momente de groază la Pro Tv! O super vedetă, luată cu salvarea. A căzut brusc la pământ și nu-și mai simțea picioarele

26 nov. 2020
Momente de groază la Pro Tv! O super vedetă, luată cu salvarea. A căzut brusc la pământ și nu-și mai simțea picioarele

Momente greu de privit miercuri seară la Pro Tv. A fost panică maximă și lacrimi multe, după ce o super vedetă a căzut la pământ și nu s-a mai putut ridica. A fost nevoie să vină ambulanța pentru a-l lua pe o targă și a-l duce spre spital. Este vorba despre chef Gabi Toader, concurent în reality show-ul Ferma.

Acesta a participat în trecut și la Masterchef și a fost unul dintre bucătarii care a atras atenția. Mai mult decât atât, el a fost invitat și la Antena1, pentru a-i juriza pe cei trei chefi de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu, Cătălin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Gabi Toader acuza de mai multe zile dureri la spate, dar cu toate acestea și-a dorit foarte mult să continue competiția și să-și ducă la bun sfârșit toate misiunile primite în Fermă. Ultima probă, cea colectivă pentru mâncare, însă i-a pus capac. Concurenții doi câte doi, trebuiau sa ajungă în stilul roaba la un recipient, de unde luau în gura coca-cola, cu un pai și apoi  transportau lichidul în alt recipient.

Gabi Toader a căzut la pământ și nu s-a mai putut ridica

La un moment dat, Gabi Toader a căzut la pământ și a spus că nu se mai poate mișca din cauza durerii. I s-a administrat un calmant, dar nu a avut niciun efect. A fost nevoie să vină Salvarea, iar medicul de pe ambulanță i-a efectuat mai multe teste și a constatat că acesta nu-și mai simțea picioarele, ceea ce se întâmplă, de obicei în cazul unei hernii.

Mihaela Rădulescu l-a întrebat pe celebrul chef dacă vrea să meargă la spital, însă acest lucru va însemna și eliminarea lui din concurs. Gabi Toader a fost astfel nevoit să-și ia adio de la Ferma. Nu s-a mai putut ridica și a fost luat pe targă. Anna Lesko a plâns și a fost impresionată de întreg episodul. De altfel, toți concurenții au fost bulversați de scenele petrecute.

Cine a câștigat Ferma 2020

Și George Burcea a fost obligat să plece din reality show-ul de la Pro Tv, tot după o accidentare, doar că, din fericire, acesta a plecat pe picioarele lui. Emisiunea a fost filmată în luna septembrie și conform mai multor surse media, marele câștigător ar fi Augustin Viziru.

Această ediție din Ferma s-a filmat în pădurea Ciolpani, din județul Dâmbovița, iar producția a fost nevoită să se adapteze condițiilor extreme impuse de pandemie. Probabil din acest motiv, audiențele show-ului nu au fost pe măsura așteptărilor, fiind mereu pe locurile 2 sau 3 în audiențe și nu lider detașat cum s-a întâmplat în cazul altor ediții.

Vezi și Celebrul milionar, Sergiu Biriș, mărturie din infernul COVID-19! Adevăruri ascunse până acum