Momente de groază pentru o vedetă Antena 1. A fost la un pas de moarte: M-am rugat la Dumnezeu să mă ia

de: Ana Toma
14 oct. 2020
Momente de groază pentru o vedetă Antena 1. A fost la un pas de moarte: M-am rugat la Dumnezeu să mă ia

O vedeta Antena 1 a trecut prin momente de groază. Aceasta a fost la un pas de moarte după ce a fost infectată cu noul coronavirus și a urmat un tratament intens. Mărturisile ei i-au șocat pe toți.

Adriana Trandafir, concurentă la ”Te cunosc de undeva”, a trecut prin momente devastatoare după ce a fost infectată cu noul coronavirus, la fel ca și alți colegi din platou.

Spre deosebire de ceilalți colegi, ea a avut o formă mai gravă și a stat aproape patru luni în spital, până în momentul în care a fost confirmată negativ. După o perioadă îndelungată de recuperare, Adriana Trandafir a rupt tăcerea și a vorbit despre calvarul pe care la trăit, alături de soțul ei.

”A fost o experiență pe care Dumnezeu mi-a dat-o pentru că am putut să o duc, pentru că a trebuit să trec prin asta pentru a învăța multe lecții pe care nu le știam până acum. Nimic nu o sa fie cum a fost odată. Oamenii sunt speriați, debusolați. Nu mai știi de ce, când și de cine să te ferești. Ne este frică. Nici în curtea mea nu am ieșit. Am înțeles de la început că nu este de glumit. Lucrurile sunt foarte serioase.

Într-o lună m-am văzut doar cu fiul meu. A trebuit să stau șase săptămâni în așteptarea celor două rezultate negative. Și eu și soțul meu am fost internați. M-am gandit la ce e mai rău, cum ar fi fost ca fiica mea să se trezească cu două coșciuge în fața porții”, a spus Adriana Trandafir la ”Acces Direct’.

”M-am rugat la Dumnezeu să mă ia”

Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că au fost momente în care și-a dorit chiar să și moară, însă credința a fost cea care a salvat-o.

”A fost o luptă pe viață și pe moarte. M-am rugat la Dumnezeu să mă ia, la cât de rău era, la mine s-au adunat toate simptomele. Eu nu știam, credeam că e o simplă răceală, nu aș fi crezut niciodată că acesta va fi diagnosticul”, a mai spus Adriana Trandafir.