Momente dificile pentru Răzvan Simion. Suferă după Lidia Buble: Diavolul mi-a șoptit la ureche

lidia buble razvan simion

Răzvan Simion a pus fanii pe gânduri după ultimul mesaj postat pe rețelele de socializare. Toată lumea se întreabă decă prezentatorul Tv de la Antena 1 suferă după separarea de Lidia Buble. 

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat primul despărțirea de Lidia Buble, iar din mesajul acestuia se înețelge destul de clar că prezentatorul Tv are câteva regrete.

”Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat” scria atunci Răzvan Simion.

Deși au existat zvonuri cu privire la o eventuală împăcare, după ce fostu cuplu s-a reîntâlnit în cadrul filmărilor noului videoclip al Lidiei, se pare că totul a fost doar o întrevedere profesională.

Suferă după Lidia Buble?

Ultimul mesaj postat de Răzvan Simion a stârnit controverse pe rețelele de socializare. Deși este un mesaj amuzant, acesta a trezit întrebări fanilor, care iau în calcul ca prezentatorul tv să nu fi depășit separarea de Lidia.

”Diavolul mi-a șoptit la ureche: ‘Nu ești destul de puternic să faci față furtunii care am pus-o în viața ta. I-am șoptit înapoi: ‘Pe care”,  a fost mesajul prezentatorului.

Revista Presei