Momente dramatice la Asia Express! O vedetă super cunoscută a făcut atac de panică: La un pas să cedeze

Momente pline de dramatism la Asia Express! O vedetă super cunoscută a făcut atac de panică. A fost la un pas să cedeze. Imaginile spun totul.

Dramă totală la Asia Express

Perioadă extrem de dură pentru concurenții de la Asia Express. Vedetele trec prin clipe foarte grele. Ultima care a pățit-o rău de tot a fost Adda.

Aceasta a avut parte de un atac de panică în timpul unei probe de caiac. A izbucnit în plâns după ce s-a speriat foate tare. Cântăreața s-a temut de ce este mai rău și s-a gândit tot timpul la faptul că acasă o așteaptă un copil pe care trebuie să-l crească.

Una dintre probele de la Asia Express a fost extrem de solicitantă pentru Adda, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Ea și soțul ei, Cătălin au urcat într-un caiac cu ajutorul căruia trebuiau să ajungă de la o insulă la alta.

Furtună de afară a îngrozit-o pe Adda care s-a panicat și s-a temut că niciodată nu o să-și mai vadă copilul. Artista a izbucnit în lacrimi și i-a mărturisit lui Cătălin că se teme foarte mult pentru viața ei și că îi este extrem de frică.

„M-am gândit la Alex, l-am vizualizat și gata. Mi-e frică pentru că plouă! Iubire mi-e frică, mi-e frică rău! Știam că o să mă clatin foarte tare, îmi făceam griji…mă gândeam să nu ni se întâmple ceva, Doamne ferește, avem un copil de crescut.

Nu mă mai mișcaaaa!!! Se auzeau tunete, erau valuri mai agitate…aveam două veste de salvare și atât, în Ocean…Oprește-te!” a spus Adda, extrem de nervoasă și panicată.

„Pune-te în barcă, cu fundul aici și cu picioarele aici, haide. Hai, iubire! Nu se întâmplă nimic, este totul în regulă. Trebuia să mergem noi doi în larg, de pe o insulă pe alta, fără niciun fel de ajutor. Nu suntem cei mai buni înotători…

Le arăți tuturor că poți! Calmează-te, te rog. Stai calmă în scaunul ăla…” i-a replicat Cătălin, vedetei.

Din fericire, cei doi au ajuns în siguranță pe malul celălalt și au mers mai departe, în competiția Asia Express.

Loading...

Revista Presei