Momente grele pentru Gina Pistol! Aceasta are probleme de sănătate chiar înainte să nască. Detalii de ultimă oră

06 ian. 2021
Momente grele pentru Gina Pistol! Aceasta are probleme de sănătate chiar înainte să nască. Detalii de ultimă oră
Gina Pistol, împreună cu iubitul său, Smiley

În luna februarie, Gina Pistol urmează să nască o fetiță și este în al nouălea cer. Deși nu credea că va putea rămâne însărcinată, fără să apeleze la tehnicile moderne de inseminare, iată că la 40 de ani minunea s-a produs și va avea familia la care a visat, alături de Smiley.

Sarcina a fost una relativ ușoară pentru prezentatoarea de la Chefi la Cuțite. Chiar dacă s-a confruntat cu simptomele pe care le experimentează orice gravidă, totuși Gina Pistol a reușit să-și ducă la bun sfârșit proiectele și chiar să meargă în vacanță la munte alături de Smiley.

Gina Pistol a mărturisit că se simte rău înainte să nască

Totuși ultimele zile par a fi ceva mai complicate. Vedeta le-a mărturisit fanilor că a început să se simtă destul de rău și momentele sunt unele grele, dar în același timp bucuria că va da naștere micuței sale o ajută să treacă peste perioadele mai delicate.

„Am început să obosesc. Mai am puțin și intru în trimestrul trei de sarcină și am început să obosesc foarte repede. Plus că mi se umflă mâinile. Zici că sunt degetele lui Scărlătescu. Să știți că buzele nu sunt umflate, că nu mi-am injectat nimic în ele. De la sarcină e, că mă tot întrebați”, a povestit vedeta Antena 1.

Gina Pistol, detalii despre sarcină

Gina Pistol este foarte apropiată de fanii ei și îi ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, cel puțin când vine vorba despre bebelușa ei, pe care deja o iubește mai mult decât orice pe lume. Și Smiley pare nerăbdător să-și cunoască fiica.

„Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile, şi mi se pare incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei, deşi încă nu este „produsul final’. A fost minunat”,a povestit Gina.