Momente înfiorătoare: Oana Roman, bătută cu bestialitate de un politician! Dezvăluirile care cutremură lumea showbizlui

26 oct. 2020
Momente înfiorătoare: Oana Roman, bătută cu bestialitate de un politician! Dezvăluirile care cutremură lumea showbizlui
Oana Roman, împreună cu soțul său, Marius Elisei

Oana Roman a slăbit enorm și afișează o imagine tonică. Zâmbește mult și pare împlinită pe toate planurile, după ce a fost la un pas de divorț de soțul ei, Marius Elisei. Deși a fost fiică de premier și a beneficiat de cea mai înaltă educația la Paris, aceasta a avut o copilărie destul de grea.

Deși în aparență a avut tot ce-și putea dori un copil, în realitate Oana Roman a suferit enorm din cauza durității lui Petre Roman. Tatăl său o bătea de câte ori aceasta făcea câte o trăsnaie. O bătea chiar și cu cureaua, iar loviturile cu palma erau atât de puternice încât îi țiuia timpanul.

Politicianul s-a despărțit de mama ei, Mioara Roman și s-a căsătorit cu o cântăreață, cu care are un băiețel. De atunci, relația cu fiica a fost tot mai rece. Nu a vizitat-o nici măcar când a fost bolnavă și din poveștile Oanei, el nu i-a fost niciodată alături cu adevărat.

Toate aceste mărturisiri au fost făcute de Oana Roman, care s-a plâns de mai multe ori, de-a lungul timpului ca tatăl său nu i-a acordat niciodată atenția după care a tânjit toată viața.

Oana Roman, bătută cu bestialitate

„Am luat bătaie cu cureaua, de la tata, când eram mică. Se pare că eu am fost un copil mai năstruşnic. Probabil că tata, din frica de a nu păţi eu ceva. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat şi mai multe. Cred că la el era un mod de a-şi controla panica, să nu pățesc eu ceva.

Aceste întâmplări au avut loc până pe la vârsta de 10 ani. De palma lui tata mi-aduc aminte şi astăzi. Când mi-o dădea, vedeam stele verzi şi îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu îşi dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite. E mult spus că am fost un copil abuzat. Nu m-a bătut niciodată ca să îmi lase semne. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul”, a povestit Oana Roman, la Kanal D.