Momente teribile pentru Andreea Bănică! Vedeta a ajuns la spital: Are probleme de sănătate

19 dec. 2019
Momente teribile pentru Andreea Bănică! Vedeta a ajuns la spital: Are probleme de sănătate

Andreea Bănică are parte de momente teribile înaintea Sărbătorilor de iarnă. Vedeta a ajuns la spital cu probleme de sănătate.

Cântăreața se pregătește de una dintre cele mai importante momente ale anului. Artiștii au acum o perioadă extrem de încărcată, cu concerte pe bandă rulantă.

Andreea Bănică a ajuns la spital

Cântăreaţa se pregăteşte de zor pentru Crăciun, împodobindu-şi casa cu cele mai frumoase decoraţiuni. De asemenea, Andreea s-a ocupat şi de brad, ajutată de cele mai dragi persoane, copiii şi soţul ei. Chiar dacă aşteaptă cu nerăbdare această Sărbătoare magică, artista nu a scăpat de problemele de sănătate, din cauza cărora are parte de dureri groaznice. Artista nu se poate bucura din plin de aceste clipe și nici de Sărbători. Din cauza problemelor de sănătate a ajuns la spital.

Cântăreaţa este foarte activă pe reţelele sociale, ţinându-i la curent pe internauţi cu ce mai e nou în viaţa ei. Blonda le-a dezvăluit admiratorilor săi că a fost nevoită să meargă la spital pentru recuperare. Vedeta este foarte necăjită de durerile lombare, cauzate în primul rând de efortul pe care l-a depus în ultima perioadă.

Andreea Bănică a postat două clipuri video pe contul său de Instagram prin care le-a arătat acestora că se află la spital. „După ce am făcut atât de multe lucruri astăzi, am ajuns să fac ceva important pentru mine…”, a mărturisit Andreea Bănică pe reţeaua de socializare.

Cu toate că aceste dureri sunt chinuitoare, vedeta demonstrează că este o femeie puternică şi îşi linişteşte fanii. „Durerile lombare nu-mi dau pace!!! Mai pot!