Monica Gabor a dispărut! Ce probleme are vedeta. Fanii sunt îngrijorați

Monica Gabor a fost dată dispărută de pe rețelele de socializare. Se pare că vedeta ar avea probleme. Fanii sunt îngrijorați de faptul că nu au mai aflat nimic despre fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

Monica Gabor a dispărut

Monica Gabor și Irinuca erau extrem de active pe conturile de socializare. Acum, cele două au dispărut, iar fanii nu-și explică ceea ce s-a întâmplat.

Cele două locuiesc împreună peste Ocean, după Irinel Columbeanu a rămas falit. Extrem de active în mediul online, acestea trec acum printr-o perioadă de ”tăcere”.

Ultima postare a Monicăi Gabor pe Facebook datează din 25 februarie, iar Irinuca a apărut pe Instagram ultima oară în august 2019, postare în dreptul căreia fanii o intreabă ce se întâmplă cu ea și de ce nu mai postează nimic.

Monica Gabor și Irina sunt acum împreună cu Mr. Pink și băiatul acestuia. Pe data de 17 ianuarie, Irinuca a împlinit 13 ani, dar nici atunci nu a postat nimic.

Irinuca este susținută de părinții ei în activitatea online. Irinel Columbeanu o filma uneori, iar Monica Gabor o promova pe rețelele de socializare.

Irinuca are nu mai puțin de 150.000 de urmăritori pe Instagram, iar pe Youtube are 348.000 de abonați. Cu toate acestea, vedeta nu a mai postat nimic de aproape un an.

Monica Gabor a suferit mult când a luat decizia de sta în America fără fetița ei. Decizia luată acum câțiva ani a dus-o în depresie. „Eram pur şi simplu în depresie. Şi, ca să mă salvez, m-am gândit la Irina şi am zis că mai bine să aibă o mamă la distanţă decât o mamă cu probleme sau una care nu mai este.

Mi-a fost foarte greu când Irina a trebuit să rămână la tatăl ei, eram la pământ, pur şi simplu. Şi, într-adevăr, acum sunt din nou foarte apropiată de Irina, totul este bine din nou, ba chiar mai bine decât înainte, pentru că am trecut şi prin momente în care mi se spunea la telefon: >”, a declarat, la vremea respectivă Monica Gabor.

Până la urmă, din cauza problemelor financiare ale lui Irinel Columbeanu, Irinuca s-a mutat definitiv cu mama ei, în SUA.

Loading...

Revista Presei