Monica Gabor rupe tăcerea: adevărul despre despărțirea de Mr. Pink. Cu ce se ocupă acum diva

02 aug. 2021
Monica Gabor rupe tăcerea: adevărul despre despărțirea de Mr. Pink. Cu ce se ocupă acum diva
Monica Gabor și fiica ei, Irina

Monica Gabor a reușit în sfârșit să se despartă de omul de afaceri chinez, cunoscut în România ca Mr. Pink. Cu toate că a lăsat să se înțeleagă că duce o viață de prințesă în SUA, în realitatea aceasta trăia un adevărat calvar. Nu avea voie să meargă nici măcar până la magazin, era nevoită să lucreze și chiar și să facă tot timpul curățenie în casă.

De când Irina Columbeanu, fiica ei s-a mutat cu ea pentru că tatăl nu-și mai permitea să o întrețină, Mr. Pink i-a interzis Monicăi inclusiv să vină în țara natală. Presa a început să devină suspicioasă cu privire la statutul amoros al fostei scorpii de la Izvorani, după ce aceasta a început să posteze din nou imagini cu ea pe contul de Instagram.

Cu ce se ocupă acum Monica Gabor și unde se află

Mr. Pink îi interzisese acest lucru, atât ei, cât și Irinei, care înainte să se mute în SUA era foarte pasionată de mediul online și își lansase chiar și un serial cu vlogg-uri.

Acum Monica Gabor a reușit să plece de lângă iubitul chinez și s-a mutat alături de sora ei, Ramona Gabor în Dubai. Aceasta îi promovează intens firma de parfumuri pe care o are și pare să se ocupe și ea de business-ul GaborPriveOfficial.

Diva nu a vrut să vorbească direct cu presa legat de subiectul despărțirii ei de Mr. Pink. Practic ea nici nu a infirmat, nici nu a confirmat zvonul pe care l-au răspândit apropiați ai ei, dar a ținut să transmită un mesaj din care fiecare înțelege ce dorește.

Ce reacție a avut Monica Gabor cu privire la situația ei actuală

Ea a postat pe Instagram un interviu inspirațional al actorului Denzel Washington, care reprezintă reacția ei la situația actuală.

„Ai grijă în ceea ce crezi. Vezi aici de ce.

-Dacă nu citești zirele, ești neinformat.

-Dacă le citești, ești dezinformat.

-Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație?

-Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevarat. Deci ce responsabilități aveți voi

-Să spuneți adevarul și nu doar să fiți primii.

-Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui ii pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevarat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu devii bun. „ este mesajul postat de Monica Gabor pe Instagram.