Monica și Ramona Gabor au suferit un șoc. Cum a murit, de fapt tatăl lor și ce suferință avea

27 iun. 2020
Monica și Ramona Gabor au suferit un șoc. Cum a murit, de fapt tatăl lor și ce suferință avea

Monica Gabor trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce tatăl său a decedat în urmă cu câteva zile. Aceasta se afla în SUA, alături de fiica ei. Practic a rămas fără ambii părinți, după ce și mama ei a pierit în urma unui accident cumplit.

Acesta a fost deja înmormântat, însă Monica Gabor nu a putut fi prezentă, din cauza interdicțiilor provocate de pandemie. Nici Ramona nu a venit în țară. Tatăl lor a murit din cauza mai multor probleme cu plămânii, afirmă un prieten al acestuia. Au exista, însă și zvonuri că acesta ar fi suferit un infarct. În realitatea, bărbatul avea mai multe boli, iar cu fetele lui nu avea o relație apropiată din cauza problemelor cu alcoolul.

Declarația unui prieten

„Avea probleme cu plămânii, era tensionat, nu mai putea să meargă în ultima perioadă. Era bolnav rău. Îmi spunea că îmi e rău, mă dor oasele”, a declarat prietenul lui Emil Gabor pentru Antena Stars.

Din cauza pandemiei, Nici Monica și nici Ramona Gabor nu au putut fi prezente la înmormântare, de aceasta ocupându-se cea de-a treia soră a acestuia, Alina. A mai fost prezentă și sora bărbatului.