Monica Tatoiu șochează din nou! Primește în fiecare lună o mică avere. De unde vin banii

monica tatoiu

Monica Tatoiu este una dintre cele mai prospere vedete din România. Actualmente pensionară, aceasta a avut de-a lungul timpului locuri de muncă extrem de bine plătite, care îi permit astăzi, spre exemplu, să locuiască într-o vilă din București evaluată la aproximativ 2,5 milioane euro. 

Însă Monica Tatoiu nu trăiește doar cu ajutorul banilior strânși în timpul în care era activă din punct de vedere profesional. Joburile foarte bine plătite pe care le-a avut de-a lungul timpului au ajutat-o să primească în prezent o pensie imensă pentru nivelul de trai din România.

Mai precis, vedeta are o pensie lunară de 12.000 lei, bani pe care nu ezită să-i cheltuiască pe hainele pe care și le cumpără din fiecare țară pe care o vizitează.

Potrivit acesteia, secretul este că niciodată nu a acceptat să lucreze la negru:

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul roman si nu din aia speciala, pentru ca mi-am platit mereu taxele si impozitele si nu am acceptat sa fiu platita la negru”, a marturisit Monica Tatoiu, la o emisiune TV, conform viva.ro. „Eu am inceput cu 600 dolari si am terminat cu 10.000 euro pe cartea de munca”, a mai adaugat ea.

Citește și:

Revista Presei