Motivul real pentru care Andreea Marin refuză să se căsătorească cu Adrian Brâncoveanu. Cum și-a cunoscut, de fapt, actualul iubit

de: Ana Toma
08 iun. 2021
Motivul real pentru care Andreea Marin refuză să se căsătorească cu Adrian Brâncoveanu. Cum și-a cunoscut, de fapt, actualul iubit
Andrea Marin și Adrian Brâncoveanu

După trei căsnicii eșuate, Andreea Marin și-a cunoscut sufletul pereche, sau cel puțin așa pare la prima vedere. Fosta prezentatoare tv are o relație cu Adrain Brâncoveanu, însă planurile de căsătorie nu intră încă în discuție.

Andreea Marin a avut nenumărate dezamăgiri din punct de vedere amoros și a durat ceva până a reușit să își facă curaj și să o ia de la capăt, însă acum temerile sunt și mai mari.

Cum s-au cunoscut

Chiar dacă povestea lor de dragoste este una cum mulți și-ar dori, Andreea Marin mărturisește că cei doi s-au cunoscut chiar din cauza suferinței.

S-au întâlnit într-un moment în care amândoi au pierdut o persoană importantă din viața lor, iar acest lucru i-a apropiat. Cu alte cuvinte, Zâna mărturisește că cei doi nu s-au cunoscut din dragoste, ci totul s-a întâmplat în timp, într-un mod diferit față de celalte relații.

”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Motivul real pentru care Andreea Marin refuză să se căsătorească

Cât despre căsătorie, Andreea Marin povestește că cei doi nu au planuri de nuntă. Locuiesc împreună și este suficient pentru fosta prezentatoare tv care nu vrea să se gândească momentan la așa ceva.

”În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta”, mai spunea Andreea Marin.

Nu a vrut să dea detalii despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu, însă susține că cei doi își construiesc o viață împreună, în intimitatea lor, lucru care este ”tare frumos”.

”Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, declara, în luna martie, Andreea Marin.