Motivul real pentru care Horia Brenciu a ales-o pe fiica lui Adrian Minune în echipa lui! Adriana Simionescu a declanșat reacții în lanț pe rețelele de socializare

brenciu

Deși Adrian Minune a făcut milioane din manele și a oferit familiei sale cam tot ce și-a dorit, ei bine iată că fata lui cea mică, Adriana a fost nevoită să înfrunte răutatea a milioane de români, deși are doar 15 ani.

Aceasta a venit la Vocea României, unde a dorit să demonstreze că are talent. Ea a povestit și că a fost mereu marginalizată pentru că este țigancă, dar și pentru că tatăl ei cântă manele.

Fata a interpretat o piesă grea, care-i aparține lui Emeli Sande și în vocea ei s-au simțit emoțiile. Totuși timbrul și muzicalitatea din glas arată că adolescenta este foarte talentată și că-i seamănă părintelui, dar și sorei ei mai mari, frumoasa Carmen Simionescu.

Ce au transmis Horia Brenciu și Adriana Simionescu 

După ce s-a întors, rețelele de socializare au fost luat cu asalt de mii de internauți, care i-au reproșat lui Horia Brenciu alegerea făcută. Acesta, însă nu s-a arătat impresionat de cuvintele negative și a întărit încă o dată care este motivul real pentru care a ales-o pe Adriana Simionescu în echipa lui.

„Nici acum nu cred ca am fost singurul care s-a întors la Adriana Simionescu! 🙂 Bine ai venit in echipa mea, voce frumoasa! :-)” – a scris Horia Brenciu pe Instagram.

„Living the moment• #vocearomaniei #blessed #godsplan”, a fost și reacția fetei pe Instagram, semn că este mai decisă ca niciodată să facă o figură frumoasă în show-ul de talente. Aceasta a spus și că nu-și dorește să cânte manele, ci să devină o viitoare Andra sau Delia, dar cel mai mult Beyonce.

„Si iata cum incepe un nou capitol in viata mea, plin de bucurie, de provocari, de oameni noi, de sentimente pe care nu le pot descrie in cuvinte! Pentru toate acestea ii multumesc noului meu mentor Horia Brenciu #horiabrenciu #vocearomaniei #newlife #newera #happyness #multumesc #muchlove #safievoce”, a scris Adriana Simionescu pe facebook.

Revista Presei