Motivul real pentru care Ion Țiriac NU a venit la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat între el și marea campioană (EXCLUSIV)

16 sept. 2021
Motivul real pentru care Ion Țiriac NU a venit la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat între el și marea campioană (EXCLUSIV)
Ion Țiriac

Cea mai populară sportivă din România, Simona Halep s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Toni Iuruc. Evenimentul a fost unul grandios, cu 300 de invitați, printre care și președintele Klaus Iohannis. Marele absent a fost Ion Țiriac, cel considera a fi mentorul tenismenei.

Nici Sorana Cîrstea nu a venit la frumosul eveniment. Aceasta se află la un turneu în Slovenia și a folosit drept pretext absența ei de la nuntă. În realitate, între ea și Simona Halep a existat o rivalitate încă de la începuturile carierei lor, iar războiul rece dintre ele nu s-a stins niciodată.

Se pare că de când Sorana Cîrstea a devenit oficial iubita lui Ion Ion Țiriac, relația Simonei Halep cu Ion Țiriac s-a cam răcit. Deși ea a evitat să intre într-un conflict cu miliardarul, acesta a avut mai multe declarații nepotrivite la adresa ei. Mai exact i-a prezis de mai multe ori finalul carierei sale în tenis, ceea ce a deranjat-o teribil pe marea campioană, care visează să mai joace cel puțin trei ani și să mai adune trofee.

Ion Țiriac a criticat-o pe Simona Halep

„Foarte rar o sfătuiesc pe Halep. Eu îi spun ce face și, în special, ce nu face. Eu nu cred că Halep mă consideră un fan al ei. Halep mă consideră un inamic al ei. O întreb: «De ce nu mi-ai dat telefon după ce ai terminat?». Iar ea îmi spune: «Domnule Țiriac, îmi era teamă să nu mă bateți prin telefon!» (…) Fizicul ei nu rezistă atât cât rezistă capul, iar capul, voința, o duce mult mai departe decât fizicul. Din cauza asta din când în când se rupe”, spunea Ion Țiriac într-un interviu pentru GSP.

Deși a primit invitație, miliardarul nu a onorat invitația, folosind un pretext prin care să-și scuze absența. Însă sursele VoxBiz.ro vorbesc despre o răceală a relației lui Ion Țiriac cu Simona Halep, care vin ca urmare a declarației acestuia.

În schimb, Ilie Năstase a venit la nuntă alături de soția lui, Ioana Năstase și a atras atenția tuturor. Acesta a purtat o uniformă albă, de marinar, cu o șapcă asortată și a spus că este foarte mândru să o poarte. El i-a urat Simonei să revină în circuit și să joace din ce în ce mai bine pentru că s-a văzut că are potențial.

Deși încă suferă de pe urma accidentărilor, sportiva a spus chiar și în ziua nunții că ea vrea să mai joace tenis. Iubește mult această disciplină și nu are de gând să renunțe prea curând la carieră.