Motivul real pentru care Mihai Petre a fost dat afară de la Pro Tv și de la Românii au talent. Cu ce se va ocupa de acum

mihai petre

Mihai Petre a colaborat mai bine de zece ani cu Pro Tv, iar prezența lui ca jurat în emisiunile Dansez pentru tine și Românii au talent au contribuit la succesul răsunător al celor două producții.

Odată cu plecarea producătoarei Monei Segall la Antena1, acesta a urmat-o, dar în urmă cu un an revenise la Pro Tv și chiar anunța că va fi parte din juriu și în ediția cu numărul 11 a show-ului Românii au talent. Totul s-a schimbat în doar o zi, când celebrul dansator a anunțat pe facebook că nu va mai face parte din emisiune.

“Sezonul 11 Românii Au Talent nu mă va mai găsi la masa juriului. Experiența Românii au talent este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentațîi de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică. Mulțumesc Pavel Bartoș, Smiley, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu, mulțumesc întregii echipe și vouă, cei care ați confirmat de fiecare dată că Românii Au Talent este, fără îndoială, cel mai bun show de entertainment din România. Mult succes în noul sezon și în noua formulă! Vă asigur că ne vom revedea curând”, a scris Mihai Petre pe o rețeaua de socializare.

Ce va face Mihai Petre după ce Pro Tv a renunțat la el

Acesta a fost înlocuit de frumoasa Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu și o actriță cunoscută mai mult în Italia decât în România. Fanii au primit vestea cu scepticism și nu cred că alegerea Pro Tv a fost una inspirată. Reacțiile negative au curs pe rețelele de socializare, mai ales că Mihai Petre reprezenta sarea și piperul emisiunii, alături de Florin Călinescu.

Motivul real pentru care dansatorul a fost nevoit să renunțe la colaborarea cu Pro Tv ar fi neînțelegerile cu șefii postului. Conform surselor VoxBiz, aceștia ar fi diminunat valoarea contractului, ceea ce nu i-a convenit deloc lui Mihai Petre. De aici, doar un pas până la o despărțire ce pare definitivă.

Celebrul dansator nu mai are niciun alt proiect TV moment și nici nu se întrevede vreo colaborare în viitorul apropiat, mai ales că pandemia a afectat serios bugetele televiziunilor. Acum acesta se va dedica mai mult familiei, dar și școlii de dans pe care a înființat-o, dar care funcționează pe avarii momentan din cauza restricțiilor impuse de noul coronavirus care se răspândește cu o viteză amețitoare.

Revista Presei