Motivul real pentru care Sorana Cîrstea nu se afișează public cu Ion Țiriac Jr. Ce a pățit sportiva

de: Ana Toma
10 iun. 2021
Motivul real pentru care Sorana Cîrstea nu se afișează public cu Ion Țiriac Jr. Ce a pățit sportiva
Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr sunt împreună de mai bine de un an de zile, însă puțină lume are ocazia de a-i vedea împreună. Cei doi s-au și logodit, însă își țin relația departe de ochii curioșilor.

Sportiva are un motiv foarte bun în ceea ce privește discreția din relația de cuplu. Aceasta a trecut printr-un eșec amoros destul de mare care încă i-a lăsat semne.

Sorana Cîrstea, dezamăgită pe plan sentimental

Timp de trei ani, în perioada 2014-2017, Sorana Cîrstea a avut o relație cu columbianul Santiago Giraldo. Deși relația lor părea una demnă de admirație, cei doi s-au despărțit, iar vestea a căzut ca un șoc în lumea sportului.

Deși au trecut aproape patru ani de la despărțire, sportiva încă mai are semne, așa că nu postează în mediul online nicio imagine cu Ion Țiriac Jr, ba chiar nici nu vorbește public despre relația ei.

Potrivit prosport.ro, Sorana Cîrstea a făcut deja aceste lucruri cu fostul ei partener, pe care l-a adus inclusiv în România, așa că pentru a nu repeta istoria, sportiva preferă să țină viața privată doar pentru ea.

Ion Țiriac Jr a trecut și el printr-un eșec

Dacă Sorana Cîrstea a rămas cu semne după o relație de trei ani de zile, Ion Țiriac Jr. a primit o lovitură și mai mare. Acesta a anunțat că divorțează de soția sa, Ileana Lazariuc în anul 2019, însă un an mai târziu a cunoscut-o pe Sorana, lucru care le-a prins bine ambilor parteneri.

Chiar dacă nu se afișează împreună, sportiva își iubește partenerul, iar în cadrul victoriei de luna trecută de la Istanbul, aceasta nu s-a mai putut abține și în fața camerelor de filmat, chiar pe teren, l-a sunat pe fiul lui Ion Țiriac.

Sportiva i-a luat la rând pe toți cei din staff aflați în tribune, iar apoi a urmat telefonul către iubitul ei.Ion Țiriac J. afelicitat-o pe Sorana, care a fost auzită spunând: ”Da, iubitule! Așa e!”.