N-o să-ți vină să crezi! Ce notă a luat Andra Măruță la proba de limba română de la bacalaureat. I-a uimit pe toți!

22 iun. 2020
N-o să-ți vină să crezi! Ce notă a luat Andra Măruță la proba de limba română de la bacalaureat. I-a uimit pe toți!

Andra Măruță este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta nu este un model pentru noua generație doar prin prisma comportamentului său din fața și din spatele camerelor TV, dar și datorită rezultatelor sale din timpul școlii.

Bacalaureatul la limba română provoacă emoții mari în rândul liceenilor. Unii învață comentarii pe dinafară, temându-se de ultima parte a examenului, alții au în schimb probleme la gramatică, temându-se astfel de prima parte a examenului.

Ei bine, iată că Andra a demonstrat că stăpânește bine atât zona de gramatică, cât și zona de literatură a limbii române. Artista a reușit să obțină nota 10, demonstrând că poți reuși atât la învățătură cât și în cariera muzicală.

Andra Măruță este absolventă a Colegiului Economic A.D. Xenopol, susținând examenul de bacalaureat în anul 2005. Și, chiar dacă își începuse deja cariera artistică, Andra nu a neglijat deloc școala, demonstrând acest lucru prin notele mari pe care le-a obținut. Rezultatul foarte bun obținut la Limba și literatura română nu a fost o excepție, Andra reușind să obțină nota maximă și la limba engleză. Geografia este materia care i-a tras Andrei în jos media totală, acolo unde a reușit să obțină doar 7,7.