Neașteptat! Care este cea mai ascultată piesă românească în anul 2020? Nu este o manea

11 dec. 2020
Neașteptat! Care este cea mai ascultată piesă românească în anul 2020? Nu este o manea

Dacă Youtube-ul românesc a fost dominal anul acesta de manele, cele mai ascultate piese fiind cele ale lui Jador, Dani Mocanu sau Bogdan de la Ploiești, iată că pe Spotify lucrurile sunt complet diferit. Așadar cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify România în 2020, conform topului Spotify Top Piese 2020 este Miami Bici.

Melodia este compusă de Killa Fonic și 911 pentru coloana sonoră a filmului cu același nume și pe YouTube, clipul are peste 27 de milioane de vizualizări.

După succesul înregistrat în cinematografe, Miami Bici aduce și cea mai ascultată piesă românească pe Spotify. Filmul, produs de Codin Maticiuc și Jesus del Cerro, este disponibil pe Netflix, iar piesa lui Killa Fonic, Miami Bici poate fi ascultată pe toate platformele digitale.

Ce spune Killa Fonic despre succesul lui

“Piesa Miami Bici tratează un subiect cu care se confruntă toți românii care pleacă din țară și se lovesc de bariere și stereotipuri. Piesa asta este imnul oamenilor care sunt împinși să plece în afară să muncească. Cred că ei se regăsesc în mesajul melodiei și rezonează cu el. Este o piesă care într-o oarecare măsură îi cuprinde pe toți. Le mulțumesc că au ascultat-o și o ascultă”, a spus Killa Fonic.

Killa Fonic va lansa luna aceasta și un album, al cărui titlu este inspirat din filmele lui Tim Burton și include piese ce au rezultat din camp-ul de compoziție “Casa Spiritelor”, care a avut loc de curând la Brașov. Alături de Killa în camp au fost poducătorii Quick, 911 și Domino.