Neașteptat! Cine este noul iubit al Ioanei Ginghină! Face și politică

Deși păreau un cuplu foarte sudat, iată că în cele din urmă Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au ajuns la divorț. El a fost cel care a decis să pună capăt căsniciei și asta pentru că avea o relație extraconjugală cu o altă actriță, Adrian Titieni. Soția lui a suferit enorm, dar iată că acum a apărut soarele și pe strada ei.

Ioana Ginghină a decis să-și schimbe viața radical. A ales să adopte un alt stil de alimentați, s-a concentrat mai mult pe ea însăși și chiar s-a alăturat PNL. Mai mult de atât, de cinci luni, are și un iubit, despre care s-a speculat că l-ar fi cunoscut în conjunctura evenimentelor politice.

„Pentru că vreau o schimbare, am ales să intru pe teren şi să joc!”, a scris Ioana Ginghină pe pagina sa de Instagram, unde a postat şi câteva fotografii împreună cu premierul Ludovic Orban, de la un eveniment al Partidului Naţional Liberal(PNL).

Ce spune Ioana Ginghină despre iubitul ei

„Ruxandra mă tot întreba: „Dar tu nu ai iubit? Dar tu nu te-ai pupat cu niciun băiat de când nu mai ești cu tata?” Adică ea oricum aștepta acel moment”, a adăugat Ioana. Destinul a făcut ca Ioana și prietenul ei să se întâlnească prin intremediul meseriei, iar legătura dintre ei să evolueze firesc. „Astă toamnă am fost chemată la agenție ca să vin cu animatorii și cu programele mele de la MiniArtShow în cadrul Kiddo Express. S-au legat lucrurile foarte frumos și da, într-un fel a fost dragoste la prima vedere. Relația a ieșit la iveală cam după cinci luni. Fiind la început, ne dorim o relație discretă. Eram doi adulți singuri, ne-am întâlnit și gata.

Ruxandra era familiarizată, de asta am început să ieșim, dacă e să se întâmple, asta e, se întâmplă, nu mai e nicio problemă. Adică toată lumea știa, era OK. Când i-am spus Ruxandrei că au apărut pozele nu a avut vreo reacție de genul „Aoleu, vai de mine!”. Știa deja ce se întâmplă”, a spus Ioana Ginghină pentru Libertatea.

Revista Presei