Neașteptat! Cum arată și cu ce se ocupă cele două fiice ale lui Brigitte Macron. Una este mai în vârstă ca președintele Franței

14 mai 2020
Neașteptat! Cum arată și cu ce se ocupă cele două fiice ale lui Brigitte Macron. Una este mai în vârstă ca președintele Franței

Brigitte Macron are 67 de ani și își arată vârstă din plin, chiar dacă abordează un look fresh tineresc și pare a fi în formă maximă. Ea îl însoțește peste tot pe soțul său, Emmanuel Macron, care astăzi este președintele Franței, însă unul din ce în ce mai criticat.

Presa din Franța le-a prezentat în mai multe rânduri pe cele două fiice ale sale, rezultate din prima căsătorie, pe care a avut-o între 1974 și 2006, înainte să-și unească destinul cu cel al fostului său elev, Emmanuel Macron (42 ani), astăzi președintele Franței.

Prima doamnă are trei copii, însă fiul, Sebastien (45 de ani) de profesie inginer evită foarte mult ieșirile publice. Acesta preferă discreția și dorește să aibă o viață de familie ținută departe de ochii lumii.

Cu ce se ocupă fiicele lui Brigitte Macron

Fiicele sunt însă mult mai active și seamănă destul de mult cu mama lor. Cea mare, Laurence (43 de ani) este de profesie cardiolog și are o relație bună cu Emmanuel, căruia i-a și făcut campanie, atunci când au avut loc alegerile prezidențiale din Franța.

Tiphaine este mezina familiei. Ea are 36 de ani și este foarte apropiată de mama ei. Cele două au fost văzute destul de des împreună. Este de profesie avocat și se bucură de o reputație foarte bună.