Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

Neașteptat! O cântăreață celebră din România a decis să se retragă din muzică

  1. Home/
  2. News/

Un anunț trist, previzibil cumva, dar neașteptat pentru fanii săi, care ar fi dorit să o vadă toată viața pe scenă. Doar că sunt moment în care deciziile dureroase trebuie luate din considerente de sănătate. Este și cazul unei dintre cele mai celebre cântărețe de muzică populară din România, Maria Ciobanu. Aceasta este considerată un adevărat simbol al acestei industrii, având în spate o carieră de aproape șase decenii de activitate.

ReclamaChiar dacă ar mai putea să activeze, artista a luat această decizie pentru a-i fi aproape soțului său. În același timp, în ultima perioadă și ea a acuzat diverse probleme de sănătate, iar oboseala nu îi face bine, chiar dacă iubește enorm scena și cântecul popular. Totuși, vine o zi când fiecare dintre noi suntem nevoiți să renunțăm la ceea de iubim pentru a ne proteja.

„Spre liniștea răuvoitorilor și cârcotașilor, mama a luat decizia să-și încheie definitiv cariera muzicală. În ultimii ani și-a asumat un risc enorm de dragul publicului său venind în România. Se află în Los Angeles, la sora mea, Camelia Ciobanu Filip și nu știu când va mai veni în țară. A ales să-I fie aproape soțului dânsei care nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă”, a declarat fiul respectabilei artiste, Ionuț Dolănescu, de asemenea rezident în Statele Unite, potrivit Libertatea.

ReclamaÎn America, Maria Ciobanu beneficiază de asigurare și asistență medicală, dar și de pensie. Iar condițiile de acolo sunt mult mai avantajoase decât cele pe care le-ar avea în țară. În plus, grija și iubirea pe care i-o oferă fiica sa sunt extrem de importante și au contribuit și ele la această decizie care i-a întristat enorm pe iubitorii muzicii populare. Totuși rămânem cu miile de melodii înregistrare ale cântăreței care ne-a încântat inimile peste 60 de ani.

Poate te interesează și…

S-a aflat adevărul! De ce a fost lăsată de fapt Gabriela Cristea fără emisiune de cei de la Kanal D și ce dezie radicală a luat acum vedeta

EXCLUSIV! Cei de la Kanal D, prinși cu minciuna! S-a aflat adevărul – ce mănâncă de fapt concurenții în fiecare zi

Ciobănașul român care l-a văzut pe Dumnezeu! Cum a vindecat apoi sute de mii de oameni

Loading...

Elena Zainea/ Sursa foto: thesocietypages.org