Neașteptat! Țara în care nu ai voie să-ți cumperi o mașină marca Dacia. Cetățenii contrariați

Dacia este un adevărat brand național și mașina care a făcut istorie în România. Doar că francezii de la Renault nu o distribuie încă peste tot în lume, deși cerere ar fi, în special pentru Dacia Duster.

Autovehiculele care sunt produse de Dacia sunt vândute sub această marcă în special în Europa. În America de Sud, de exemplu, Renault le vinde sub marca sa. În Asia, tot sub marca Renault sunt cele mai populare, iar în nordul Africii există posibilitate să găsește mașina și sun marca Dacia, conform playtech.ro.

Greu de crezut, dar chiar în țara partenerilor noștri strategici, pe care-i ridicăm atât în slăvi, cetățenii nu pot cumpăra Dacia. Așadar în Statele Unite ale Americii nu poți avea o Dacia oficial, și asta deși mașina a ajuns deja în atenția pasionaților de automobile de-acolo. Publicația HotCars a făcut chiar și două topuri în care a inclus mașina românească.

În primul top al HotCars, Dacia Duster e inclusă în clasamentul: „Cele mai cool 10 mașini europene pe care nu le poți avea în SUA”.  „Americanii tânjesc după designul elegant și după prețul mașinii. E dificil pentru ei să înțeleagă de ce mașina nu e vândută în State”, spun cei de la HotCars.

Loading...

Revista Presei