Nicoleta Luciu a plecat din România cu cei patru copii. Ce va face fosta vedetă PRO TV

19 iul. 2021
Nicoleta Luciu a plecat din România cu cei patru copii. Ce va face fosta vedetă PRO TV
Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a câștigat acum aproape 20 de ani titlul de Miss România, iar apoi cariera ei a explodat. Înainte de a se căsători cu Zsolt Csergo, aceasta avea enorm de multe proiecte de televiziune și era una dintre cele mai populare vedete.

Mult timp a colaborat cu PRO TV, fie ca prezentatoare, fie ca actriță în numeroase telenovele, unde a deținut rolul principal. În urmă cu câțiva ani, Nicoleta Luciu a fost nevoită să se mute la Miercurea Ciuc, acolo unde soțul său are cele mai importante afaceri.

Nicoleta Luciu a plecat din țară

Practic s-a retras aproape complet de showbiz și s-a dedicat total celor patru copii ai săi. Preocuparea ei pentru imagine a continuat, însă. Ea a avut mereu grijă să arate superb și este în continuare o prezență încântătoare.

Chiar dacă are 40 de ani, Nicoleta Luciu arată tânără și plină de viață. În această vară, ea a părăsit România, alături de cei patru copii și soțul său. Toate cele trei luni calde, familia le petrece pe yacht în Croația. Ea le gătește tuturor, face plajă, se plimbă… practic își trăiește viața ca o vacanță.

Îi lipsește showbiz-ul

A încercat să revină în televiziune, la Asia Express. Urma să facă echipă cu sora ei, Iuliana, dar din păcate analizele medicale problematice nu i-au permis deplasarea. Ca urmarea a numeroaselor diete, la care și-a supus organismul, ea a rămas cu ceva urmări.

Acum are grijă ca cei mici să mănânce sănătos. Zsolt Junior, fiul cel mare vrea să-și urmeze mama și deja și-a lansat un vlog de călătorii, pe care speră să-l crească și treptat să ajungă noul, Selly, de ce nu.

Deocamdată își delectează urmăritorii cu întâmplări din Croația, acolo unde va rămâne probabil până în septembrie.