Nicoleta Luciu, de nerecunoscut! Transformare spectaculoasă într-un an: Vedeta a făcut dezvăluiri complete

nicoleta luciu

Una dintre cele mai frumoase și dorite femei din România, de nerecunoscut. A fost un an tumultuos pentru Nicoleta Luciu care a trecut printr-o transformare spectaculoasă. Vedeta a făcut dezvăluiri complete despre schimbările din viața ei.

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai sexy femei din România, fiind admirată, dar și dorită de zeci de mii de bărbați. În ultiii ani, vedeta s=a schimbat total. Totul s-a întâmplat după ce a decis să se mute la Miercurea Ciuc împreună cu familia.

Nicoleta Luciu, schimbare totală

Vedeta s-a concentrat pe creşterea copiilor şi îngrijirea casei. Aspectul ei fizic nu a mai fost prioritar. În 2018, Nicoleta Luciu recunoștea că a pierdut lupta cu kilogramele și că viața de mamă ”full-time” și-a pus amprenta asupra felului în care arată. ”Acum m-am machiat puțin ca să nu par atât de obosită, pentru că la ora asta dorm. Am fălcuțe, am gușă. Ne ocupăm de casă, de copii”, spunea Nicoleta Luciu cu un an în urmă.

Acum, fanii brunetei au avut parte de o surpriză. Nicoleta Luciu s-a întors și a realizat o ședință foto pentru un brand de articole mobilier, în care apare total schimbată. Arată fabulos. A mai slăbit, iar imaginea de ”casnică” a dispărut.

„Fetelor, ce faceţi? Cum merge treaba cu salatele? La mine merge brici, brici, brici! În şase zile am dat jos trei kilograme. Suntem în a doua săptămână de dieta cu salate. Parctic, în a douăsprezecea zi. Eu după 11 zile am slăbit trei kilograme şi 800 grame. Două zile am rămas la aceeaşi greutate. Se pare că salata de fructe nu este ok în dietă. Eventual să facem numai mere, fără mango. Am poftă de costiţă la cuptor. Am oprit două dintre ele şi mănânc cu multă salată. Deci, după cum observaţi, la salată poţi să adaugi ce vrei”, a spus Nicoleta Luciu pe o rețea de socializare.

Vedeta a încurajat pe toată lumea să aibă un stil de viață sănătos și să țină un regim alimentar corespunzător nevoilor fiecăruia. „Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideţi să începem o super dietă. Până la vară să fim foarte frumoase şi să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata. Eu propun aşa: facem salată de trei ori pe zi, în care adăugăm fiecare ce-şi doreşte: salată cu brânză, măncăm salată cu ouă, apoi salată cu carne, apoi salată cu alune”, a mai spus Nicoleta Luciu.

Revista Presei