Toggle Menu
  1. Home/
  2. Sănătate/

Nicoleta Luciu își bate joc de corpul ei! La ce operație a mai recurs recent vedeta

  1. Home/
  2. Sănătate/

Nicoleta Luciu era una dintre cele mai frumoase femei din România în urmă cu câțiva ani și continuă să strălucească și acum, însă prețul pe care-l plătește este unul de-a dreptul imens. În ultima perioadă, ea a dispărut de pe micile ecrane și s-a retras la Miercurea Ciuc pentru a-și crește cei 4 copii pe care-i are cu omul de afaceri Zsolt Csergo.

ReclamaPentru că a pus câteva kilograme în plus, a apelat din nou la medici. De data aceasta pentru a-și micșora stomacul, iar astfel a ajuns din nou la 56 de kg, greutate pe care o avea atunci când a câștigat Miss România. Totuși această intervenție este una extrem de delicată, iar recuperarea nu este chiar simplă, mai ales ca Nicoleta are analizele destul de proaste. Tocmai din cauza faptului că nu stă foarte bine la acest capitol a și fost nevoită să renunțe la emsiunea Asia Express, care spera să fie o rampă de relansare pentru ea.

“Nicoleta are mai multe probleme de sănătate, care s-ar fi putut agrava dacă nu ar fi mers imediat la medic, să le trateze. Acesta este adevăratul motiv pentru care n-a mai participat la show, nu faptul că nu avea cu cine să îşi lase cei patru copii. Nu uitaţi că ea deja îşi confirmase prezenţa, dar asta înainte să vadă analizele”, au spus surse din apropierea vedetei pentru Click!.

Pe lângă problemele descoperite acum, fostul “iepuraş” Playboy mai are de tras şi din cauza coloanei, pentru că în trecut a făcut terapie pentru rehidratarea discurilor vertebrale şi decompresia vertebrală, dar şi din cauza miopiei. În 2014 s-a operat la ochi, la o clinică din Istanbul. Problemele la spate au început după ce Nicoleta și-a pus silicoane imense, care nu numai că erau foarte greu de suportat, dar îi provocau și dureri imense. Nu trebuie uitate nici curele de slăbire interminabile și slăbitul brusc după naștere. Asta i-a dat organismul peste cap complet fostei vedete Acasă Tv.

ReclamaPoate te interesează și…

Ciobănașul român care l-a văzut pe Dumnezeu! Cum a vindecat apoi sute de mii de oameni

Surpriză mare pentru Alex Velea! Fosta lui soție s-a schimbat complet! Iată ce job neașteptat are acum

Drama neștiută a lui Cristi Chivu! Boala care i-a schimbat viața: “Nu mai sunt același om!”

Loading...

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook