Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Nicoleta Luciu, propunere surpriză de la Antena 1! Ce a decis vedeta

Nicoleta Luciu a fost mult timp vedeta a trustului Pro. După aparițiile în emisiunea lui Teo, difuzată atunci de Pro Tv, aceasta a fost cooptată de cei de la Acasă Tv și a primit roluri importante în mai multe telenovele. Odată închise aceste proiecte, ea a dispărut practic din televiziune. Acum, însă primise o propunere foarte tentată de la Antena 1. Mai exact, ar fi trebuit să participe împreună cu sora ei Iuliana la Asia Express.

Deși inițial a spus da, a renunțat chiar înainte de a începe emisiunea. Motivul?! Cei patru copii ai Nicoletei nu s-ar fi descurcat fără mama lor. Nicoleta Luciu a încercat înainte să vadă cum merg lucrurile fără ca ea să fie acasă, iar aceastea nu s-au desfășurat așa cum trebuie, relatează Viva.ro.

Vedeta s-a dedicat în totalitate creșterii celor patru copii pe care îi are. Băiețelul cel mare merge la școală, în timp ce tripleții merg la grădiniță. Nicoleta Luciu este mereu pe drumuri, îl duce pe băiețelul cel mare la școală, apoi îl ia, pe cei mici îi duce și îi aduce de la grădiniță. Chiar dacă nu a mai apărut în ultima perioadă atât de des pe micul ecran, Nicoleta Luciu nu ar refuza un proiect TV, aceasta fiind deschisă către propunerile în televiziune pe care le primește.

Vedeta s-a mutat la Miercurea Ciuc, unde își crește copiii. Nicoleta Luciu nu a mai venit de ceva vreme în București, însă plănuiește să vină de Paște, unde va sărbători împreună cu familia. De Paștele catolic, aceasta va rămane la Miercurea Ciuc. Băiețelul cel mare are 9 ani, iar tripleții au 6 ani. Nicoleta abia așteaptă să crească micuții ca să poată avea parte de mai multă libertate.

Advertisement

Poate te interesează și…

ISIS a distrus o companie românească de top! Cum a fost posibil

Secretul lui Feli! Cum a reușit de fapt să slăbească 30 de kg! Dramele neștiute din viața ei

Imagini de colecție! Laura Codruța Kovesi, în pantaloni scurți, la baschet, acum 20 de ani

loading...

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție