Nike, lovitură devastatoare pentru Simona Halep prin Bianca Andreescu! Toate lumea a fost șocată

simona halep bianca andreescu

Simona Halep este cea mai iubită sportivă din România la ora actuală și cu siguranță tenismena cu cei mai mulți fani în tribunele turneelor la care participă. Deși a fost numărul 1 mondial și a câștigat deja și două turnee de mare șlem, firmele de echipament sportiv nu o preferă ca imagine.

Anul trecut, Simona Halep a fost nevoită să joace cu echipament fără sponsor și asta pentru că Adidas nu a dorit să-i ofere mai mulți bani. În cele din urmă, cu ajutorul lui Ion Țiriac, sportiva din România a bătut palma cu Nike pentru 1,7 milioane de dolari.

Prin comparație, Rafael Nadal a semnat pentru 10 milioane de dolari pe sezon, cu aceeași companie, iar tânăra de 18 ani, Amanda Anisimova a primit 70 de milioane de dolari pentru 8 sezoane.

Bianca Andreescu aleasă în detrimentul Simonei Halep

O altă lovitură de imagine pentru Simona Halep de la gigantul Nike a venit chiar acum. La Australian Open, fetele vor purta un echipament nou, iar cea care a fost aleasă să pozeze cu noul costum a fost Bianca Andreescu, numărul 5 mondial, sportivă candiană de origine română.

Chiar dacă imaginile nu au fost încă făcute publice de Nike, acestea au ajuns la presă pe surse, iar Simona Halep a fost din nou lăsată pe margine, deși este numărul 4 mondial și are foarte mulți susținători. Să sperăm că la Australian Open va arăta din nou că este cea mai bună tenismenă din lume și ca gigantul american a ales greșit sportiva care să-i fie imagine principală.

Revista Presei