Nike, lovitură devastatoare pentru Simona Halep prin Bianca Andreescu! Toate lumea a fost șocată

Simona Halep este cea mai iubită sportivă din România la ora actuală și cu siguranță tenismena cu cei mai mulți fani în tribunele turneelor la care participă. Deși a fost numărul 1 mondial și a câștigat deja și două turnee de mare șlem, firmele de echipament sportiv nu o preferă ca imagine.

Anul trecut, Simona Halep a fost nevoită să joace cu echipament fără sponsor și asta pentru că Adidas nu a dorit să-i ofere mai mulți bani. În cele din urmă, cu ajutorul lui Ion Țiriac, sportiva din România a bătut palma cu Nike pentru 1,7 milioane de dolari.

Prin comparație, Rafael Nadal a semnat pentru 10 milioane de dolari pe sezon, cu aceeași companie, iar tânăra de 18 ani, Amanda Anisimova a primit 70 de milioane de dolari pentru 8 sezoane.

Bianca Andreescu aleasă în detrimentul Simonei Halep

O altă lovitură de imagine pentru Simona Halep de la gigantul Nike a venit chiar acum. La Australian Open, fetele vor purta un echipament nou, iar cea care a fost aleasă să pozeze cu noul costum a fost Bianca Andreescu, numărul 5 mondial, sportivă candiană de origine română.

Chiar dacă imaginile nu au fost încă făcute publice de Nike, acestea au ajuns la presă pe surse, iar Simona Halep a fost din nou lăsată pe margine, deși este numărul 4 mondial și are foarte mulți susținători. Să sperăm că la Australian Open va arăta din nou că este cea mai bună tenismenă din lume și ca gigantul american a ales greșit sportiva care să-i fie imagine principală.

Loading...

Revista Presei