Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Nimeni nu se aștepta! Cine este noul concurent Faimos de la Exalton

Fanii Exalton au fost foarte triști când au aflat că luptătorul Andrei Stoica a fost nevoit să părăsească marți concursul din cauza problemelor de sănătate. “Prima veste e ca Andrei Stoica nu mai poate concura din cauza unor probleme de sanatate. El va veni sa isi ia ramas bun de la ceilalti concurenti”, a spus Cosmin Cernat. În ultima perioadă celebrul lupător MMA și-a încurajat colegii mai mult de pe margine. El a intrat foarte rar, doar la probele unde nu era nevoie de efort fizic.

“Lipsa vitaminelor și a mâncării se simte. Am slăbit foarte mult şi am început să resimt fiecare gram de efort pe care îl fac. M-am aşezat pur şi simplu pe bancă şi mi-a trosnit genunchiul, am rămas blocat. Nu pot să calc în el, nu pot să fac nimic. Sper să-mi revin repede”, povestea sportivul imediat după accidentare. Dar din păcate, lucrurile nu numai ca nu s-au ameliorat, dar chiar pare că s-au agrvat și fără o intervenție promptă și-ar putea pune în pericol cariera de luptător.

Cel care l-a înlocuit nu a fost fratele său Bogdan și nici Ionuț Iftimoaie cum cereau fanii, ci un dansator și coregraf profesionist. Este vorba despre Valentin Chiș, poreclit Bruce. Acesta este și fost vicecampion național la tir sportiv și cu siguranță va face o figură frumoasă în echipa Faimoșilor. Noii lui colegi l-au primit cu brațele deschise și i-au urat bun venit.

Advertisement

Și Anda Adam (37 de ani) a fost nevoită să plece de la Exalton în urmă cu o lună, după ce s-a ales cu o ruptură de ligament. Ea s-a operat la genunchi şi merge acum în cârje. Competiția este una foarte dură și solicitantă. Un alt faimos care a plecat bolnav, de data aceasta cu probleme la rinichi este Ion Oncescu, campion la skandenberg. El a fost înlocuit de prietenul său, Oltin Hurezeanu. Și astfel echipa Faimoșilor s-a înnoit mai repede decât s-ar fi așteptat.

Poate te interesează și…

Fără precedent! Pro Tv acuzat de CNA de manipulare! Despre ce este vorba mai exact

Șoc maxim în showbizul românesc! Două vedete care-și declarau recent iubire eternă divorțează

ISIS a distrus o companie românească de top! Cum a fost posibil

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție