Noi dezvăluiri șocante despre fiica lui Gheorghe Dincă! Legătura acesteia cu fetele

29 aug. 2019
Noi dezvăluiri șocante despre fiica lui Gheorghe Dincă! Legătura acesteia cu fetele

Daniela Dincă este din nou în centrul atenției. Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan susține că are informații conform cărora aceasta ar fi adus fete pentru a-i distra pe clienții italieni veniți pe domeniul de vânătoare, care aparținea concubinului său, Giorgio Albieri. 

Acesta era acuzat că a făcut trafic cu arme, inclusiv în Italia. Se pare că miniția ar fi fost adusă chiar prin intermediul unor rezerve pentru aparatele cu cafea, pe care Alibieri le avea în Arad.

Italianul a cumpărat în judeţul Arad un teren agricol pe care l-a transformat în domeniu de vânătoare. Două instanțe au decis confiscarea muniției acestuia dupa ce un dosar penal s-a deschis pe numele bărbatului italian, Giorgio Albieri. Muniția era folosită pe domeniul de vânătoare al celor doi deschis în România, care era, de altfel, o distracție folosită exclusiv clienților italieni, conform Antena 3.

Dosarul deschis pe numele partenerului fiicei lui Gheorghe Dincă a fost clasat în momentul în care acesta a decedat. Interesant este că în ziua în care Alexandra a fost răpită, atât Daniela Dincă, cât și fratele ei au trecut prin Caracal, prin fața casei tatălui său. Se pare că sunt martori care susțin acest lucru și însăși fiica monstrului a recunoscut că s-a aflat acolo, dar că nu a intrat să-și viziteze părintele.

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălian insistă că atât Daniela Dincă, cât și mama acesteia, Elena Dincă ar trebui anchetate.