Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Noi fotografii cu Salman Khan și cu Iulia Vântur! Cum au fost surprinși la ziua actorului. Imaginile vorbesc de la sine

  1. Home/
  2. Entertainment/

Salman Khan a împlinit 53 de ani, iar pentru a marca acest eveniment, ca în fiecare an, a organizat o mare petrecere la ferma lui din Panvel. Evident, de aici nu a putut lipsi nici Iulia Vântur, cu care actorul ar avea o relație de câțiva ani.
În imaginile postate de la grandiosul eveniment, Salman Khan este surprins în fața tortului ținându-și nepotul în brațe, în timp ce Iulia Vântur se află în spatele lui și îi cântă „La mulți ani”, alături de ceilalți invitați, potrivit www.indiatvnews.com.

Potrivit publicațiilor din Mumbai, deși cei doi nu au confirmat că formează un cuplu, imaginile vorbesc de la sine.Mai mult, Iulia Vântur a fost gazda evenimentului și s-a ocupat de invitați, lucru ce demonstrează încă o dată că aceasta este familiarizată cu casa actorului, cât și cu prietenii acestuia și se simte în India ca acasă.În plus, la ziua celebrului actor a fost invitată și fosta iubită a lui Salman, Katrina Kaif, despre care presa din India scrie că a încercat să o evite cât de mult a putut pe Iulia Vântur.

Se pare că cele două nici măcar nu s-au salutat și nu au schimbat un cuvânt toată noaptea, iar Katrina a preferat să stea departe de Iulia. Mai mult, în Ajunul Crăciunui, Salman și Iulia și-au făcut apariția împreună la o petrecere organizată de Anu Dewan, soția miliardarului Sunny Dewan.

Însă, la un moment dat, Salman a lăsat-o pe Iulia singură acolo și el a plecat puțin și la petrecerea organizată de Katrina Kaif, unde românca se pare că nu era invitată.

Salman Khan și Iulia Vântur au fost surprinși împreună pe aeroportul din Mumbai, dar cei doi nu și-au oficializat relația.

Salman și Iulia nu au declarat public că au o relație, dar cei doi sunt adesea văzuți în public. Se pare că românca este apropiată de familia lui Salman și își petrece timpul cu surorile sale destul de des.

Deși despărțirea celor doi a fost anunțată de toată mass-media din India, cei doi au stârnit agitație pe aeroport în momentul în care au fost văzuți împreună, fiind nevoie de intervenția gărzilor de corp pentru a-i liniști pe fanii agitați.

Salman Khan, iubitul neoficial al Iuliei Vântur, are un palmares de invidiat în ceea ce privește cuceririle. Despre starul bollywoodian s-a spus că a avut relații amoroase numai cu femei una și una. Are 52 de ani și este cel mai cunoscut star bollywoodian, cu un succes nebun la public. Și la femei. De-a lungul anilor, cel despre care se spune că se iubește cu fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur a cucerit femei una mai frumoasă ca alta. Nu și-a asumat toate relațiile și niciuna dintre divele care i-au trecut prin pat nu l-a convins să spună adio burlăciei. Iată câteva dintre femeile cu care salman Khan ar fi trăit povești de iubire: Aishwarya Rai – frumoasa indiancă, câștigătoare a titlului Miss World în anul 1994, a început o relație cu Salman Khan în anul 1999. Cei doi, care formau unul dintre cele mai iubite cupluri, s-au separat în anul 2001.


Katrina Kaif – a fost una dintre cele mai intense relații ale starului bollywoodian Salman Khan. După ani în care au negat că formează un cuplu, în anul 2011, katrina kaif a recunoscut într-un intervoiu că au fost împreună timp de mai mulți ani și că poovestea lor de dragoste s-a sfârșit în anul 2010. În ciuda separării, cei doi au rămas prieteni, iar Katrina este adesea văzută și acum în compania lui Salman Khan.

Daisy Shah – coregrafă de profesie, aceasta a fost, se pare, și ultima femeie cu care Salman Khan ar fi avut o relație înainte de a o cunoaște pe Iulia Vântur.
Sangeeta Bijlani – a trăit o poveste de dragoste cu Salman Khan în urmă cu mulți ani, după ce vedeta a devenit Miss India.

Somy Ali – a fost una dintre iubirile din tinerețe ale starului de la Bollywood. Ea avea doar 19 ani. despre separarea lor s-a zvonit că ar fi fost cauzată de comportamentul abuziv al actorului indian
Claudia Ciesla – este un fotomodel german pe care Salman Khan a pus ochii. După ce a cunoscut-o, Salman Khan anunța că blonda face parte din familia lui. Însă nici această relație nu a rezistat probei timpului.
Zaaren Khan – deși au existat numeroase speculații privind o idilă între ea și Salman Khan, această relație nu a fost niciodată asumată de cei doi, în ciuda faptului au fost surprinși împreună în numeroase rânduri.

Iulia Vântur – de când s-a mutat în India, din urmă cu foarte mulți ani, despre Iulia Vântur s-a spus că ar avea o relație cu Salman Khan. Starul indian a fost cel care a susținut-o pe fosta prezentatoare de televiziune în cariera ei la Bollywood și nu numai. Chiar dacă au fost surprinși împreună, niciunul nu a confirmat oficial relația.

Andru