Nouă informație șocantă: de ce a vrut să se sinucidă soțul fiicei lui Gheorghe Dincă! Ce a făcut Daniela

daniela dinca

Daniela Dincă a captat cel mai mult atenția presei și asta pentru că povestea ei de viață este plină de senzațional. Aceasta a devenit practic milionară, după ce concubinul ei, Giorgio Alibieri a murit subit. Nu se știe cum, dar întreaga avere a ajuns la ea.

Înainte de iubitul italian, Daniela a fost căsătorită cu un medic veterinar, pe numele de familie Bălan. Acesta era bun prieten cu Ionuț Dincă, fiul pe care monstrul din Carcal l-a sunat din închisoare. De altfel, acesta i-a și cununat. Totul părea să funcționeze perfect, până când ea a decis că vrea să divorțeze.

După ce a fost acuzată că a furat 12.000 de lei de la o farmacie unde era angajată, ea a plecat în Italia să îngrijească de bătrâne. Una dintre acestea era sora lui Giorgio Albieri, care ulterior i-a devenit concubin și mai târziu binefăcător, ținând cont că a rămas cu averea lui.

De ce a vrut să se sinucidă soțul Danielei Dincă

Când a fost părăsit, Bălan a vrut să se sinucidă, spun vecinii acestuia. La câțiva ani după despărțire, domnul Bălan refuză să discute despre căsnicia lui sau despre motivele divorțului. Supraveghează însă discret casa fostului cumnat, lângă care și-a parcat Volkswagenul.

Despre Cazul Caracal are însă o părere bine articulată și ține să și-o exprime. Îl bănuiește pe fostul socru de trafic de persoane și de complicități cu polițiștii locali: “Vă spun, ca veterinar, e greu să arzi un animal, dar un om! De ce n-au intrat polițiștii în casă, de ce au așteptat mandat la poartă? Cât de greu e să dai un mandat?”, a spus acesta pentru Libertatea.

Revista Presei