Noua vedetă Pro Tv, care este prietenă de familie cu Leonardo diCaprio, Jay Z și Paris Hilton. L-a cucerit și pe Vin Diesel cu frumusețea ei

11 sept. 2020
Noua vedetă Pro Tv, care este prietenă de familie cu Leonardo diCaprio, Jay Z și Paris Hilton. L-a cucerit și pe Vin Diesel cu frumusețea ei

Astăzi are 38 de ani și este de o frumusețe răpitoare, însă în urmă cu 20 de ani făcea furori mari pe oriunde trecea. După ce a câștigat la doar 16 ani, concursul Elite Model Look, nu a trecut foarte mult timp și Alina Pușcău s-a mutat definitiv în Statele Unite ale Americii.

Astăzi aceasta locuiește în Los Angeles, dar s-a întors în România pentru un proiect marca Pro TV, Ferma. Face parte din echipa Orășenilor și deja s-a remarcat prin fizicul său impresionant. Alina Pușcău a povestit ce viață de super vedetă duce în SUA. Este prietenă cu Leonardo diCaprio, Jay Z și Paris Hilton, iar celebrul Vin Diesel, actorul principal din Fast & Furious i-a spus că a fost iubirea vieții lui.

Vin Diesel a urmărit-o

„L-am cunoscut pe Vin Diesel la Paris, prin prieteni. Îmi spuneau: «Uite, băiatului acela de la masă îi place de tine. Ştii cine e? E din Fast & Furious…». Nu, nu ştiu şi nu mă interesează. Tot întreba de mine. Îl uram, nu-l suportam… Ţin minte că a luat numărul meu.

Eram la shopping în Paris şi văd că mi-a scris cineva şi am înţeles că m-a urmărit. Mai târziu a zis că am fost iubirea vieţii lui”, a povestit top-modelul, care nu s-a oprit aici cu mărturisirile.

„Cu Leonardo DiCaprio sunt, pot spune, prietenă de familie. El mă are la suflet şi chiar îmi spunea că vrea să fie mentorul meu. Sunt prietenă şi cu Paris Hilton.

Paris mă iubeşte şi mă îndrăgeşte. M-a invitat la petreceri la ea acasă timp de un an şi jumătate şi nu m-am dus. La fel e şi Jay Z, m-a învăţat să joc biliard ca la carte”, a mai spus aceasta.

Cu privire la participarea sa în reality show-ul Ferma de la Pro Tv, Alina Pușcău a declarat că pentru ea România este acasă și că proiectul în care a fost cooptată înseamnă pentru ea revenirea la origini practic.

„Pentru mine, provocarea Ferma înseamnă «back to basics», reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Întotdeauna revin cu mare plăcere în România. Vin să o văd pe mama și să mă întâlnesc cu prietenii apropiați. Este locul unde am copilărit. Aici îmi încarc bateriile cu o energie pozitivă. Pentru mine România este acasă”, a conchis manechinul.