Noul model Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe debutează cu 603 CP și un aspect mai atractiv

01 mart. 2020
Noul model Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe debutează cu 603 CP și un aspect mai atractiv

Combinând eleganța cu performanța convingătoare: noul Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe. – Un coupe elegant, electrificat, cu o agilitate superbă și o dinamică a condusului de invidiat, oferind un confort excepțional pentru călătoriile de zi cu zi. Inima acestui SUV coupe de performanță este motorul AMG de 4 litri V8 biturbo, asamblat manual, având parte de un starter-generator EQ Boost electrificat, și de un sistem electric pe 48 de volți pentru a oferi un răspuns instantaneu la comenzile șoferului.

GLE 63 S are o putere impresionantă de 603 CP. Agilitatea excepțională este asigurată de sistemul AMG Ride Control de suspensie pe aer, și de sistemul de stabilizare AMG Active Ride Control antiruliu, precum și de sistemul de tracțiune integrală AMG Performance 4Matic și de transmisia automată în 9 trepte AMG Speedshift TCT.

Grila de radiator specifică AMG consolidează la nivel vizual apartenența modelului la familia AMG.

Acest model versatil oferă și avantajele unui SUV Mercedes tradițional: o gamă largă de tehnologii pentru siguranță și o tracțiune superioară, chiar și pe suprafețele dificile.

„Noul nostru model GLE 63 Coupe vine în completarea portofoliului nostru atractiv pentru acest segment. Acesta întrunește așteptările legate de design și exclusivitate, precum și cele legate de agilitate și dinamică a condusului. Astfel, noul nostru SUC (Sports Utility Coupe) este un exemplu impresionant de performanță și lux construite de AMG. Pe lângă acestea, chiar și GLE Coupe folosește un sistem electric pe 48 de volți conectat la un starter-generator EQ Boost ce ne ajută să ne electrificăm modelele înt-un mod consistent”, conform lui Tobias Moers, președintele Consiliului de Administrație al Mercedes-AMG GmbH.

* Continuare in paginile următoare: